Antonia, reacție neașteptată pe internet! Cum i-a răspuns unui «hater»

Antonia a avut o reacție neașteptată pe internet, după ce a primit un comentariu răutăcios din partea unei femei care o urmărește. Totul a pornit de la o supoziție făcută de internaută, iar solista nu s-a mai abținut și i-a răspuns cu vârf și îndesat. Iată ce i-a putut spune.

antonia
Antonia, reacție neașteptată pe internet! Cum i-a răspuns unui «hater»

Antonia este una dintre vedetele care se fotografiază în orice ipostază, fie că este nemachiată, proaspăt trezită din somn sau chiar se strâmbă în moduri care mai de care mai amuzante. Cu toate acestea, deși există persoane care o felicită pentru asumarea de care dă dovadă, nici solista nu este ferită de comentarii răutăcioase. Recent, o urmăritoare de-ale Antoniei i-a transmis că o consideră falsă, iar răspunsul pe care iubita lui Alex Velea l-a dat a uimit.

Citește și Antonia a răbufnit pe Instagram! Motivul pentru care nu mai participă la emisiuni: «Am ales să nu fiu o victimă»

Astfel, femeia i-a scris Antoniei un mesaj în privat, pe Instagram, și i-a transmis că o îndeamnă să renunțe la extensiile de păr. Totodată, a sfătuit-o să fie mai naturală și să renunțe la „artificii”, căci o consideră „fake” (n.r.- falsă).

„Fată, cât mai ai de gând să porți extensiile alea lungi din capul tău? Nu te simți ca o falsă? Totuși au trecut niște ani, este momentul să fii tu! Fakeo”, este mesajul primit de Antonia, pe care a și decis să îl publice, la story.

Antonia, pusă la zid de o „fană”. Cum a reacționat?

Nu este prima oară când Antonia publică mesajele răutăcioase pe care le primeșe și se pare că vedetei i-a ajuns cuțitul la os, motiv pentru care acum le răspunde internauților cu aceeași monedă. Astfel, ea a precizat că nu poartă extensii sau perucă și că podoaba sa capilară este un dar de la natură.

Părul meu este real. Real 100%. Este fake uneori în ședințe foto și în videoclipuri, când port diferite extensii colorate. Calmează-te, femeie! (…) A, și mai port și lentile verzi din când în când ca să fiu «exotică»”, a transmis iubita lui Alex Velea.

Totodată, nu s-a putut abține aici și a continuat cu un comentariu sarcastic, acesta fiind unul dintre punctele sale forte. Nu rar se întâmplă ca Antonia să răspundă răutăților într-un mod ironic. A postat o fotografie cu ea, însă a decis să își deseneze păr la axilă. În continuare, a spus: „Uneori am păr lung și la subraț”.

Citește și Antonia combate stresul cu perfuzii! Imaginea care a stârnit îngrijorarea fanilor

stanga
dreapta
antonia png
antonia 2 png
Velea si Antonia jpg
7 antonia 769 1 jpg jpeg
1 antonia 212 jpg jpeg
5 antonia 628 jpg jpeg
6 antonia 665 jpg jpeg
3 antonia 240 jpg jpeg
2 antonia 212 jpg jpeg
4 antonia 589 jpg jpeg
antonia 8 png
antonia jpg
2 antonia jpg
antonia 2 jpg
antonia
antonia si alex velea ci copiii

A trăit visul american, dar a cunoscut faima în țara sa natală, România

Antonia a trăit o bună bucată de timp peste ocean, în SUA. Acolo a mers la școală, a terminat liceul și a celebrat evenimente importante din viața unui adolescent, cum ar fi majoratul. Cu toate acestea, deși s-a lansat în industria media ca fotomodel, a devenit celebră odată cu lansarea primului său hit, în România.

Este considerată una dintre cele mai frumoase românce și încă nu a renunțat întru totul la pasiunea pentru modelling, căci este imaginea unor mari brand-uri autohtone.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg