Cum se înțelege Antonia cu părinții lui Alex Velea? Vedeta oferă detalii despre nuntă

Ultima actualizare:

Antonia și Alex Velea s-au logodit în 2021, iar anul acesta vor sărbători 10 ani de relație. Cei doi se gândiseră să facă și nunta, însă pandemia le-a cam dat planurile peste cap. Solista a dezvăluit cum își dorește să se desfășoare evenimentul și a povestit cum decurge relația cu viitorii socri, părinții lui Alex Velea. 

Antonia a finalizat anul trecut divorțul de Vincenzo Castellano, după 7 ani în care artista a fost târâtă prin tribunale din cauză că fosul soț își dorea custodia exclusivă asupra micuței. Într-un sfârșit, cei doi s-au înțeles asupra unei custodii comune în privința copilei, iar Antonia a fost extraordinar de fericită de acest deznodământ. 

Hai să vezi și: Antonia, imagini provocatoare alături de o altă femeie!

Antonia și Alex Velea trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme de 10 ani și pare că din prima clipă în care s-au întâlnit, au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt. Din iubirea lor au rezultat și doi copii, doi băieți Dominic și Akim. 

Relația dintre Antonia și viitorii socri

Totuși care este relația frumoasei artiste cu părinții partenerului ei? Se pare că Antonia și viitorii socrii se înțeleg de minune, iar solista are doar vorbe frumoase la adresa lor.   

,,Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim. Pe vremea aceea, ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită.", a spus Antonia, pentru Unica

Află șiAlex Velea, adevărul despre relaţia cu Maya, fiica Antoniei: „Nu sunt tatăl natural...”

Cum l-a prezentat Antonia pe Alex Velea părinților

De asemenea, artista a povestit și cum l-a prezentat pe Alex Velea părinților. Bruneta a menționat că în momentul în care relația lor a devenit una solidă, a simțit că este firesc să împărtășească părinților acest aspect important al vieții ei. 

,,Și părinților mei le mulțumim pentru tot sprijinul. Ne ajută cu creșterea copiilor, la ei stau atunci când avem filmări sau concerte. Alex i-a cunoscut pe părinții mei natural, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească.", a mai dezvăluit Antonia pentru sursa citată

Antonia oferă detalii despre nuntă. 

Antonia și iubitul ei, Alex Velea, își făcuseră planuri de nuntă încă din 2029, însă situația pandemică nu le-a permis să-și oficializeze relația printr-o ceremonie la altar. Ei bine este posibil ca anul acesta evenimentul să aibă loc, mai ales că cei doi celebrează 10 ani de când trăiesc o minunată poveste de dragoste. Antonia a descris cum va arăta nunta lor.

,,Nu am intrat în foarte multe detalii organizatorice, știm că vrem să ne fie alături oamenii foarte apropiați. Nu ne-am gândit la locație, iar pentru rochie voi începe căutarea mai aproape de eveniment." a mărturisit Antonia. 

Antonia s-a îndrăgostit de Alex velea la puțin timp după divorț

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, iar acesată uniune părea a fi una ideală în ochii tuturor. El era fiul moștenitor al celui mai mare patron de cluburi din România Joshua Castellano, iar artista făcea ravagii în topurile muzicale cu piesele ei. 

Doi ani mai târziu cei doi au divorțat și imediat au apărut zvonuri că Vincenzo ar fi înșelat-o pe solistă cu mai multe domnișoare din clubul deținut de tatăl său. 

Antonia s-a îndrăgostit la scurt timp de Alex Velea, care și el tocmai pusese punct unui mariaj de câțiva ani cu fosta lui parteneră. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net