Antonia, imagini provocatoare alături de o altă femeie!

Ultima actualizare:

Antonia a încins mediul online după ce a publicat câteva fotografii provocatoare în care se află lângă o altă femeie. Frumoasa cântăreață s-a pozat alături de o bună prietenă din Statele Unite ale Americii.

În vârstă de 33 de ani, simpatica vedetă continuă să fie una dintre cele mai așteptate apariții din showbiz-ul românesc. După ce a vândut legume în piață alături de Selly, Antonia a schimbat complet tabloul, punându-și pe jar fanii de pe Instagram.

Solista apare în câteva fotografii senzuale alături de o veche prietenă veche. Cele două au avut parte de o ședință foto spectaculoasă, iar partera lui Alex Velea a scris în dreptul postării: „Best Friend Photoshoooooooot!”

Citește și Antonia și Alex Velea, apariție ultra modernă la un eveniment din Capitală

Antonia, imagini incendiare alături de prietena ei din America

Imaginile cu Antonia lângă o altă femeie au trezit mult interes pe pagina vedetei. De altfel, în doar câteva ore, postarea a strâns aproape 40.000 de aprecieri.

Printre persoanele care au dat like s-a numărat și Diana Munteanu. Prezentatoare de la Antena 1 a avut timp să admire pozele, deși a avut un program agitat, în weeeknd fiind prezentă la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco.

Citește și Diana Munteanu a făcut show la Formula 1, în Monaco! Elicopter, iaht și un costum de baie minuscul

Antonia, impresionată de aspectul fizic al fetei: „Are trăsături speciale”

Antonia și prietena ei de peste Ocean se cunosc de multă vreme. Cele două fete s-au și „bătut” într-unul din videoclipurile filmate de celebra cântăreață. Acest lucru s-a întâmplat în 2016, când iubita lui Alex Velea lansa melodia „Dream About My Face”.

Citește și Interviu exclusiv de ziua Antoniei! Artista și Alex Velea au anulat planurile de nuntă!

Antonia a povestit la o emisiune tv a insistat ca prietena ei să apară în acel videoclip, deşi aceasta locuiește în SUA. „Eu i-am plătit biletul de avion pentru ca ea să apară în acest videoclip. Mi s-a părut că este persoana potrivit, are trăsături speciale", a declarat vedeta într-o emisiune TV. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net