Alex Velea, adevărul despre relaţia cu Maya, fiica Antoniei: „Nu sunt tatăl natural...”

Ultima actualizare:

Alex Velea și Antonia sunt împreună de ani buni și împreună au doi copii, pe Dominic și Akim. Totuși, artistul are o relație bună și cu Maya, fiica pe care cântăreața o are din fosta relație și nu face diferențe între copii. Acum, Alex a scos la iveală detalii spumoase din sânul familiei.

Alex Velea și Maya, fiica Antoniei, țin foarte tare unul la celălalt și au o legătură specială, însă artistul a făcut un gest neașteptat: a decis să își tatueze chipul micuței.

Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu pentru Revista VIVA! a spus, despre relația dintre ei: „E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya.”

Ce relație au Dominic și Akim cu sora Maya. Alex Velea spune adevărul

Alex Velea și Antonia au doi băieți năzdrăvani, care au preluat pasiunile părinților pentru muzică și dans. Deseori artiștii își surprind micuții prin casă, în timp ce imită gesturile marilor cântăreți de la Hollywood. Și dacă ați fi crezut că atmosfera din casa lor este numai lapte și miere, ei bine... Alex Velea infirmă!

Dominic e un frate mai mare foarte grijuliu cu Akim foto: Instagram
Dominic e un frate mai mare foarte grijuliu cu Akim foto: Instagram

Deși copiii săi au o relație bună și se iubesc mult, este normal să existe și mici altercații, mai ales la vârsta lor. Dominic și-a luat rolul de protector, în ceea ce-l privește pe fratele său mai mic, iar Maya, sora ei mai mare, a ajuns să-i fie un exemplu.

Citeşte şi: Interviu exclusiv de ziua Antoniei, despre familie, carieră şi nunta cu Alex Velea

„Dominic își iubește și fratele și sora la infinit. Pe Maya o divinizează și pe Akim îl protejează, pentru că e mezinul familiei. Deși se „bat (ca toți frații), sunt foarte uniți. Cei trei copii sunt marea noastră bucurie, mai presus de orice. Ei sunt averea noastră și darul de la Dumnezeu”, a declarat Alex Velea.

Ce fel de părinți sunt Alex Velea și Antonia

Cum viața de familie joacă un rol tare important pentru ambii artiști, iar copiii sunt „oglinda” lor, Alex Velea și Antonia le dedică mult timp celor mici. Au fost inspirați de părinții lor și își doresc pentru Dominic şi Akim o educație aleasă, care să-i ajute să atingă fericirea. Întrebat cine este „cocoș” la el în casă, Alex Velea a răspuns, fără să stea pe gânduri, că Antonia face legea!

Atât eu, cât și Antonia avem niste părinți extraordinari pe care îi avem ca model. Și-au dat silința să ne dea o educație aleasă. Să știm cum să ne comportăm în orice mediu. Același lucru ni-l dorim și noi pentru copiii noștri. Să aibă bun-simț și să știe să se descurce în orice situație. Antonia este șefa noastră. Eu sunt un fular ud în fața lor. Mă păcălesc ușor”, a continuat artistul, pentru sursa citată.

Citeşte şi: Antonia și Alex Velea, apariție ultra modernă la un eveniment din Capitală

Antonia şi Alex Velea, relaţie de opt ani

Velea și Antonia sunt împreună de opt ani, dar nu s-au căsătorit nici până acum. În vara anului trecut cântărețul i-a adresat marea întrebare femeii care i-a oferit doi copii, iar răspunsul a fost, în mod evident, da. Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la nunta celor doi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner stephan pelger 2 png
banner andreea antonescu png
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
mihaela radulescu jpg
carmen grebenisan jpg
printul william (8) jpg