Dani Otil, remarcă acidă la adresa lui Alex Velea, în direct!

Dani Oțil, în formă de zile mari, la emisiunea matinală pe care o prezintă la Antena 1, alături de colegul și prietenul său, Răzvan Simion. 

Dani Oțil, remarcă acidă despre Alex Velea, în direct
Dani Oțil, remarcă acidă despre Alex Velea, în direct

Diminețile la Antena 1 încep cu voie bună și cu multe glume. În platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, atmosfera este una relaxată, iar cei doi prezentatori se asigură că telespectatorii se distrează. Vineri, 15 iulie, Dani Oțil a fost cel care a furnizat un moment savuros, după ce a lansat o replică acidă la adresa lui Alex Velea. 

În platoul emisiunii a fost difuzată o melodie cântată de Alex Velea și Antonia, iar cei prezenți au încercat să ghicească cine sunt interpreții. După ce numele artiștilor a fost dezvăluit, Dani Oțil a avut o replică surprinzătoare, despre care sperăm totuși că nu l-a lezat pe Alex Velea: „Nu se vede Alex de Antonia, Antonia este importantă, e clar că ea e cea mai tare!”

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, la un pas de divorț! Motivul este unul surprinzător 

Nu este pentru prima dată când Dani Oțil face comentarii îndrăznețe la adresa persoanelor din showbizul românesc. Este un lucru cunoscut faptul că prezentatorul nu se teme să spună lucrurilor pe nume, folosind un ton umoristic.

Pe de altă parte, nici autoironia nu îi este străină lui Oțil, așadar momentele în care povestește telespectatorilor clipe comice din viața de bărbat căsătorit nu sunt deloc puține.

Dani Oțil a reacționat dur, în direct!

În urmă cu ceva vreme, Dani Oțil a avut o reacție acidă, în direct, după ce s-a declarat sătul să citească articole despre el în care este folosită sintagma micuțul prezentator, cu referire la înălțimea pe care o are. 

Vezi și: Motivul pentru care Dani Oțil nu-și dorește al doilea copil 

„Cine scrie astea? Vreau să mă angajez și eu. Dacă mai scrii micuțul prezentator, hai să ne și măsurăm. Eu am o dimensiunea unui om normal. Vino să ne măsurăm și dacă vrei dăm și probă la Jandarmerie. După aceea ne facem poze și dezbrăcați, dacă tot scrii. Poate e o fată și m-a văzut dezbrăcat, dar în cazul ăsta n-ar fi zis că sunt micuț", a fost comentariul făcut de Dani Oțil, în timpul emisiunii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net