Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, la un pas de divorț. Motivul este surprinzător

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se bucură de o frumoasă relație, dar cum fiecare poveste de dragoste are și părțile ei mai puțin bune, Dani a dezvăluit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani că, recent, acesta a avut o discuție aprinsă cu soția sa.

stanga
dreapta
dani otil 2 jpg
dani otil jpg
Dani Otil la la Sports Festival (3) jpg
dani otil si gabriela png
dani otil si gabriela
dani otil 5 jpg
dani otil copil jpeg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
gabriela dani otil jpeg
Dani Otil
dani otil jpeg

Prezentatorul TV a mărturisit cu mâna pe inimă că a avut parte de o discuție foarte aprinsă cu soția sa, totul pornind de la scenele dintr-un serial popular. Din cauză că răspunsul său sincer nu a mulțumit-o pe Gabriela, în cazul în care aceasta ar dispărea timp de cinci ani. 

De la ce s-au certat Dani și Gabriela

Dani a povestit în cadrul emisiunii și povestea din spatele serialului de la care a început toată cearta. Show-ul are la bază o celebră poveste ce a circulat mai mult timp prin diferite colțuri ale internetului, având în vedere mai multe energii ce ar putea să facă avioanele să dispară. 

Urmărește și performanța lui Dani: VIDEO Dani Oțil, mai tare decât Lewis Hamilton! Cum a depășit 27 de mașini într-o cursă

De exemplu, serialul a prezentat dispariția unui avion care a decolat într-o zi și timp de cinci ani acesta a fost dat dispărut, aterizând tocmai după ani buni. 

Bineînțeles, serialul a prezentat și latura umană a lucrurilor, ce se întâmplă cu soții ai căror neveste au fost date dispărute?

Află mai multe detalii din relația lui Dani: Dani Oțil, sfat important pentru toți bărbații: «Bucurați-vă acum, cât mai puteți!»

Asta a fost și curiozitatea cuplului. Dani Oțil a ridicat această întrebare: Cât să stai să-ți jelești soțul?

'„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?”, a declarat prezentatorul TV, potrivit Spy News.

Totuși, răspunsul lui Dani nu a mulțumit-o pe Gabriela, acesta spunându-i că, până la urmă, și-ar găsi pe altcineva, dacă soția lui este dată dispărută și nu reușește să o găsească nici pe ea, dar nici avionul care a fost dat dispărut, din cauza energiilor, așa cum prezenta serialul.

„Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în ciuda acestei neînțelegeri, formează un cuplu minunat, Dani amintind de fiecare dată când are ocazia cât de mult își iubește familia și, de asemenea, cât de mult înseamnă aceasta pentru el.

Cei doi au și un băiat, Luca Tiago, pe care Dani adoră să-l pozeze și să se bucure de fiecare clipă petrecută cu cel mic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
Dany D si Liam McIntyre   ziua 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg