Dani Oțil, sfat important pentru toți bărbații: «Bucurați-vă acum, cât mai puteți!»

Așa cum ne-a obișnuit Dani Oțil, din vorbă în vorbă, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a mai oferit câteva informații din relația lui cu Gabriela Prisăcariu și le-a oferit un sfat important tuturor bărbaților.

Plin de carismă și nelipsit de glume, Dani Oțil a oferit, din propria experiență, un sfat tuturor bărbaților ce-l urmăresc, în fiecare zi, pe micile ecrane. Încă de când formează o familie cu Gabriela Prisăcariu, viața lui s-a schimbat radical și nicio zi nu seamănă cu cealaltă. 

Dani Oțil, sfat important pentru toți bărbații

Mai exact, înainte să o întâlnească pe Gabriela, Dani se bucura de mult mai mult timp liber, relaxare și chiar și de un pat doar pentru el. Totuși, lucrurile s-au schimbat, iar venirea pe lume a lui Luca Tiago i-a creat și o serie de noi obiceiuri.

Vezi și Care este motivul pentru care Dani Oțil nu-și dorește un al doilea copil

Chiar și așa, Dani Oțil a dat dovadă de fiecare dată că este un familist convins, care-și iubește familia. 

Dani Oțil le-a amintit bărbaților ce-l urmăresc în fiecare dimineață să se bucure de serile liniștite, căci o să fie o „luptă” în fiecare dintre aceștia, în cazul în care aceștia o să dea dovadă de bune maniere sau nu. 

„Bucurați-vă de serile astea linistite fiindcă mai apoi nu o să mai fie așa. O să fie o luptă în tine, dacă o să dai dovadă de gentleman sau țăran. Ea o să pună piciorul pe tine, o să transpirați și nu știi dacă să-l iei sau să-l lași acolo. (...)

O să vină vremea aia când o să dormi pe partea ta de pat, pentru că o să-ți fie cald și vrei să rămâi acolo, dar nu mai poți. Bucurați-vă acum, cât mai puteți! (...)", a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și Dani Oțil, «certat» de Gabriela Prisăcariu! Ce făceau el și bebelușul

Dani Oțil, un familist convins

Totuși, în ciuda sfaturilor pe care Dani Oțil le-a dat, acesta a demonstrat de foarte multe ori că prețuiește fiecare moment pe care-l petrece alături de Gabriela și Luca. În timpul emisiunii TV, prezentatorul face haz de necaz și reușește să stârnească amuzamentul tuturor, mai ales celor ce au trecut prin experiențe asemănătoare, specifice vieții de familie. 

Calitatea de familist nu este doar spusă de către prezentator, ci se vede chiar și cu ochiul liber. De fiecare dată când Gabriela Prisăcariu are treabă, Dani se implică în creșterea micuțului Luca Tiago, iar puținul timp liber este folosit pentru a-l petrece împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net