Dani Oțil și primul joc pe care-l o să-l joace cu Luca Tiago: «Doar așa pot scăpa eu»

Dani Oțil este, fără îndoială, un familist convins, care de-abia așteaptă să se bucure de toate lucrurile pe care o să le facă alături de micuțul Luca Tiago. Totuși, acesta are un joc special pe care vrea să-l învețe pe fiul său.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează o familie de câteva luni, când micuțul Luca Tiago a venit pe lume. De atunci, viața lor s-a schimbat fundamental, având subiecte de discuție mult mai diferite, astfel încât nu este moment în care prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani să nu-l aducă în discuție pe Luca.

primul joc pe care Dani dorește să-l învețe pe micuțul Luca Tiago

În cadrul ediției de astăzi a emisiunii de la Antena 1, Dani Oțil a făcut o serie de dezvăluiri despre primul joc pe care dorește să-l învețe pe fiul său - să dea cu aspiratorul. 

Citește și Imagini adorabile! Fiul lui Dani Oțil învață să înoate, la nici măcar 10 luni!

Mai în glumă, mai în serios, subiectul discuției a avut la bază vizita unui pediatru, care a explicat că micuții învață totul prin intermediul jocului, mai ales la început de viață.

Așa cum s-a așteptat toată lumea, replica prezentatorului TV a stârnit râsetele celor din jur, dar și a telespectatorilor care l-au privit. Bineînțeles, deoarece o glumă bună trebuie întreținută, Dani a oferit și un argument pentru a da de înțeles că este, așa cum s-a prezentat, un familist convins. 

Vezi și Care este motivul pentru care Dani Oțil nu-și dorește un al doilea copil

"Știți ceva? Eu primul lucru pe care vreau să-l învăț e să dea cu aspiratorul. Pe bune, doar așa pot scăpa eu. Avem cinci aspiratoare în casă și niciunul nu stă degeaba, deci vă dați seama și singuri ce înseamnă asta.”, a dezvăluit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Bineînțeles, glumele sunt la ordinea zilei, încă de la începutul emisiunii, pentru Dani Oțil, dar postările sale de pe rețelele de socializare arată că este foarte implicat în creșterea micuțului Luca Tiago și, de asemenea, în tot ce înseamnă viața de familie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
gaz pixabay com jpg
DN73C drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Tigveni Argeș Foto Google Maps jpg
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg