Dani Oțil, trădat de soția lui, de Ziua Copilului. Cum arăta când era mic

Ultima actualizare:

Dani, Oțil, simpaticul prezentator de la Antena 1, a fost deconspirat de soția lui, chiar de Ziua Copilului. Frumoasa Gabriela Prisăcariu s-a hotărât să-i facă un „cadou”, expunându-l total fanilor, de 1 iunie.

Ziua Copilului e un motiv de bucurie și sărbătoare. Toată lumea are șansa să redevină copil măcar pentru câteva ore. Așa s-a gândit și soția lui Dani Oțil, care s-a trezit cu voie bună în dimineața zilei de 1 iunie.

Pusă pe glume, Gabriela a accesat cutiuța cu amintiri și ne-a oferit câteva mostre din copilăria partenerului ei de viață. Dani Oțil e de nerecunoscut în acele fotografii, care i-au amuzat teribil pe internauți. În postarea de pe Instagram, soția vedetei de la Antena 1 are și un mesaj hazliu.

Citește și Cele mai frumoase poze cu micuții vedetelor autohtone și de peste Ocean

„Eu când vă zic că este tot taică-su”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețeaua de socializare, făcând aluzie la faptul că micuțul Tiago, copilul lor, seamană cu Dani.

Fotografii haioase cu Dani Oțil, de Ziua Copilului. Cum arăta când era mic

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în luna septembrie a anului trecut. Cei doi au un copil simpatic foc, pe numele de Luca Tiago. Viața frumosului cuplu se învârte acum în permanență în jurul băiatului lor. Totuși, un copil pare să fie suficient pentru prezentatorul de la Antena 1.

Citește și Care este motivul pentru care Dani Oțil nu-și dorește un al doilea copil

În ediția din 31 mai, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, o telespectatoare s-a adresat prin intermediul unui apel telefonic către îndrăgitul prezentator și l-a întrebat dacă, nu cumva, acesta își dorește un al doilea copil. În stilul său caracteristic, Dani Oțil a oferit un răspuns hazliu.

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă", a precizat Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net