Gabriela Prisăcariu a luat foc pe Instagram. Decizia soției lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a izbucnit pe rețelele de socializare din cauza celor care o critică pentru modul în care își crește copilul. Într-un clip postat pe Instagram, vedeta a anunțat că e hotărâtă să ia o decizie radicală în privința acestui aspect. 

Gabriela a izbucnit pe Instagram. Foto: captură Instagram/Gabriela Prisăcariu
Gabriela a izbucnit pe Instagram. Foto: captură Instagram/Gabriela Prisăcariu

După ce i-a dăruit primul copil prezentatorului Dani Oțil, frumoasa Gabriela Prisăcariu s-a trezit cu o serie de critici pentru felul în care are grijă de bebelușul ei.

Cum orice mămică are și ea limita ei, Gabriela a explodat astăzi pe Instagram. Ea e hotărâtă chiar să nu mai posteze nimic despre copilul ei. Sătulă de corul de contestatari, modelul a răbufnit pe rețeaua de socializare.

„Mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm”, a transmis Gabriela Prisăcariu în clipul postat pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu e nervoasă pe mămicile care o critică. „Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine”

De când a devenit mămică, soția lui Dani Oțil și-a delectat fanii cu fotografii și clipuri care surprind momente frumoase din viața fiului lor, Luca Tiago. Odată însă cu aducerea acestor imagini în spațiul public, au apărut, inevitabil, și cei care iubesc să critice pe internet.

Mai exact, aceste persoane au ținut să îi atragă atenția Gabrielei că îi dă copilului anumite alimente care nu ar fi indicate pentru un bebeluș. Practic, mămicile cârcotașe i-au transmis  că nu știe cum să-l hrănească Luca Tiago.

Gabriela și Dani au devenit părinți în septembrie 2021. Foto: captură Instagram/Gabriela Prisăcariu
Gabriela și Dani au devenit părinți în septembrie 2021. Foto: captură Instagram/Gabriela Prisăcariu

„Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că cumva toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm.

Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nici, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergie”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu: „Jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș”

„Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine, voi faceți ce e mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi”, a precizat vedeta în clipul postat miercuri, 5 mai.

Soția lui Dani Oțil a făcut apoi și câteva lămuriri despre hrană. Modelul de succes a explicat că tot ce i-a dat micuțului a fost blenduit și nu există niciun pericol așa cum susțin cei care o critică pe internet.

„Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește. Mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic din ce ține de el. Pe urmă o să primesc mesaje, de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el...sau ce mesaje mai primeam la început când nu îi postam fața și nu postam nimic cu el”, a precizat Gabriela Prisăcariu, vizibil iritată de mesajele primite.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în luna septembrie a anului trecut. De atunci, viața frumosului cuplu se învârte în permanență în jurul lui copilul lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net