Dani Oțil, declarații uimitoare despre vacanța din Dubai: «Să nu mergeți că este și scump»

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să plece, ca doi îndrăgostiți, în vacanță. Cum s-au distrat aceștia?

Dani și Gabriela au fost plecați în vacanță
Dani și Gabriela au fost plecați în vacanță

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și soția sa au hotărât să plece într-o scurtă vacanță, chiar de sărbători. Ce a făcut și mai interesantă escapada a fost faptul că cei doi iubăreți au plecat singuri-singurei să se relaxeze. Fiind și prima lor vacanță de când au devenit părinți, aceștia au profit din plin unul de compania celuilalt și au făcut tot ceea ce le-a trecut din cap.

''De sarbatori plecăm în vacanță! Știu, urmează o critică, pentru că vom pleca fără bebeluș. Merităm și noi o vacanță. Este prima de când suntem părinți și de abia așteptăm. Va fi undeva unde este cald'', declara aceasta înainte să plece în Dubai.

Povești din Dubai

Întors din Dubai, Dani a povestit despre experiențele din vacanță de lux.

Ușor afectat, prezentatorul a povestit în timpul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, despre întâmplările petrecute în destinația preferată a românilor.

Cei doi îndrăgostiți, pe lângă faptul că s-au bucurat de soare, nisip și apă, au decis să încerce și altceva.

Citește și Soţia lui Dani Oţil şi-a pus implanturi în fese? Pe posteriorul acesta ar fi geloasă şi Kim Kardashian

Astfel că Dani și Gabriela au mers, împreună, la masaj. Prezentatorul tv nu a fost deloc încântat de experiență și a avut câteva comentarii acide despre aceasta.

Îmi cer scuze nu-mi vin gândurile pentru că sunt în continuare sub imperiul gândurilor. Am fost la un hamam, mai de bogați că de săraci am mai fost în Turcia și a fost foarte bine.

În general acum lucrează asiatice și totul e mai pe nou. De data asta chiar un cetățean m-a… și mi-am dat seama că la un masaj normal prefer un bărbat că are forță mai mare.

Mă, ăsta avea o forță pe lângă faptul că era așa într-un prosop și nu înțeleg de ce. Când îți face masaj o femeie, vorbesc de partea de masaj de la hamam, ai două opțiuni: reziști sau te uiți pe jos.

Nu mă mai duc! Băi, m-a frecat… Să nu mergeți că este și scump, iar pe soția a făcut-o de 1.90 m. Nu mai fac asta niciodată!”, a dezvăluit Dani Oțil în emisiunea pe care o prezintă. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai anul trecut, iar în luna septembrie au devenit părinții micuțului Tiago. Evenimentul a avut loc într-un cadru intim, iar invitați la ceremonie au fost doar prietenii foarte buni ai cuplului. 

Citește și Soţia lui Dani Oţil şi-a pus implanturi în fese? Pe posteriorul acesta ar fi geloasă şi Kim Kardashian

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png