Nici vorbă de despărțire! Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, sărutări și senzații tari pe motor, prin oraș

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dinte asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani", Ramona Olaru, și campionul la motociclism Cătălin Cazacu este una plină de suișuri și de coborâșuri. Se ceartă, își trimit mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare, iar în cele din urmă, găsesc drumul unul spre celălalt. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe ce doi amorezi imediat după împăcare, iar imaginile vorbesc de la sine!

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, mai îndrăgostiți ca oricând Sursă foto: Blitz
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, mai îndrăgostiți ca oricând Sursă foto: Blitz

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu din toamna anului 2021. Deși nu sunt de mult timp împreună este evident că relația lor este una foarte tumultoasă, din care nu lipsesc certurile dese și împăcările. Deși se zvonea că au pus capăt legăturii și au decis să meargă pe drumuri separate, ipostazele în care i-au surprins paparazzi Click! demonstrează că între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt aceleași sentimente intense. 

Citește și: Cătălin Cazacu și Ramona Olaru se pregătesc să devină părinți

Ramona și Cătălin au profitat de vremea călduroasă de afara și s-au plimbat cu scuterul deținut de sportiv. Înainte de urca pe scuter, porumbeii s-au sorbit din priviri și au glumit, iar Ramona a fost toată numai un zâmbet. S-au deplasat pe traseul Cosmopolis-Băneasa și au popsit la restaurantul Senna de pe strada Caranfil, unde s-au bucurat de preparatele alese.

Pe parcursul drumului, atât Cătălin, cât și frumoasa lui iubită au purtat casa de protecție, semn că siguranța este pe primul loc! Odată ajuns la destinație, sportivul a dat mici semne de oboseală, căci a fost fotografiat căscând, chiar în parcarea restaurantului cu pricina. 

Cătălin Cazacu este cunoscut nu doar pentru performanțele sale sportive, ci și pentru statutul de Don Juan. El a avut relații cu femei superbe din showbiz-ul românesc, precum Denisa Tănase de la Bambi, Ana Roman sau Maria Simion.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au pozat în tandrețuri după ce s-au împăcat

După dulcea împăcare dintre cei doi, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au început să se afișeze din nou împreună pe social-media, semn că totul este din nou bine în paradis.

Recent Ramona Olaru a postat pe Instagram, imagini de la o competiție de motocicliști, unde a fost prezentă pentru a-l susține pe Cătălin Cazacu.

image

Blondina a publicat apoi și o imagine foarte tandră, în brațele lui Cătălin Cazacu, care o sărută pe obraz pe blondină. 

image

Cătălin Cazacu are o reputație de Don Juan

Motociclistul este și tată pentru că are un copil din relația cu solista de muzică populară Nicoleta Delinescu. Cât despre Ramona Olaru, asistenta TV nu a avut o viață amoroasă atât de tumultoasă. Ea și Cuza, de la Noaptea Târziu, s-au iubit pătimaș mai bine de doi ani, însă în cele din urmă au decis să pună stop legăturii. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu din toamna anului trecut, însă relația lor a evoluat cu pași rapizi. Motociclistul s-ar fi mutat deja în apartamentul în care locuiește Ramona pentru a fi în permanență aproape de ea. Mai mult decât atât, Cazacu este dispus să renunțe la statutul de burlac și să devină un soț responsabil!

Vezi și: Ce surpriză i-a făcut Cătălin Cazacu iubitei

„Să ne ajute Dumnezeu să avem copii, să îmbătrânim împreună. Tot timpul mi-a plăcut de Ramona, o compătimeam că e așa frumoasă și nu are pe nimeni și am ajuns să-mi placă de ea!", declara Cătălin Cazacu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net