Cântăreața de muzică populară Niko Delinescu e de nerecunsocut! A rămas fără expresii faciale după intervențiile estetice

Ultima actualizare:

Artista de muzică populară Niko Delinescu a ajuns de nerecunoscut după ce a apelat în mod excesiv la ajutorul medicului estetician. Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu este adepta operațiilor estetice, iar intervențiile chirurgicale pe care le-a efecutat sunt vizibile. 

Niko Delinescu și Cătălin Cazacu au un fiu
Niko Delinescu și Cătălin Cazacu au un fiu

Niko Delinescu are o poveste de viață cutremurătoare. Artista și-a pierdut soțul la doar un an de la căsătorie. Atunci când credea că nu va mai iubi vreodată l-a întâlnit pe Cătălin Cazacu. Alături de motociclist a trăit o poveste de iubire intensă, însă relația lor nu a fost una care a depășit testul timpului.

Au decis să se separe, iar în prezent este îndrăgostit de Ramona Olaru. Cătălin Cazacu și Niko Delinescu au împreună un copil, însă nu au ajuns niciodată în fața altarului sau a ofițerului stării civile. 

"M-a cerut și de soție, a fost frumos. În continuare este frumos, dar acum fiecare e pe drumul său. Nu eram pregătită și am lăsat lucrurile să meargă de la sine. A apărut copilul și, după o așa nenorocire, nu am mai vrut să ajung iar la altar.", povestea Niko Delinescu, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. 

Fiul Nicoletei este pasionat de sporturile extreme 

Niko Delinescu a povestit că se înțelege în continuare foarte bine cu Cătălin Cazacu și au decis să păstreze o relație de prietenie de dragul băiețelului pe care îl au împreună. Mai mult decât atât, băiatul a moștenit pasiunea pentru adrenalină de la celebrul sportiv, conform spuselor Nicoletei. 

"Merge pe urmele tatălui lui, e pasionat de viteză. Copilul e foarte ok, noi suntem foarte ok. Nu mi-am refăcut viața, a treia oară nu am mai încercat. Dacă de 2 ori nu a fost să fie, poate a treia oară. Pe nimeni nu ține un act!", declara Niko. 

Niko este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde distribuie adesea fotografii. Doar printr-o simplă privire este ușor de observat că artista este adepta intervențiilor chirurgicale. Este posibil ca Niko să își fi injectat acid hialuronic în buze pentru un plus de volum. Pe chipul său nu există nici cea mai mică urmă de riduri, iar sânii vedetei par să fi trecut și ei printr-un procedeu de augumentare. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net