Bomba-sexy care l-a făcut tătic pe Cazacu “s-a tunat” la estetician

Ultima actualizare:

    Nyko Delinescu este o bombă-sexy
Nyko Delinescu este o bombă-sexy

Este un bărbat norocos. Deși nu învârte banii cu lopata, Cătălin Cazacu are lipici la dame. A avut cele mai frumoase iubite, iar femeia care l-a făct tătic „s-a tunat” astăzi, 2 martie, în cabinetul medicului estetician Vitalie Stan.

Concurentul din tabăra ”Faimoșilor”, de la ”Exatlon”, și anume Cătălin Cazacu, s-a iubit cu Denisa de la Bambi, cu solista Emilia Mușală, iar cea mai recentă din palmares este Ana Roman, pe care a înșelat-o însă cu solista Cream, colega lui din emisiunea-concurs de la Kanal D. Frumoase, blonde, brunete, cam toate au fost „tunate” și aranjate din cap până-n picioare. Puțini o cunosc pe prima iubită a lui, care l-a făcut tătic. Campionul la motociclism are un băiețel în vârstă de șapte ani, Andrei, cu solista de muzică de petrecere Nyko Delinescu, femeia pe care a cunoscut-o în urmă cu zece ani.


    Nyko Delinescu și-a făcut injecții antirid la doctorul Vitalie Stanfoto: CLICK!
Nyko Delinescu și-a făcut injecții antirid la doctorul Vitalie Stanfoto: CLICK!

Aceasta a rămas în Timișoara, are cereri să cânte la evenimente și este o femeie extrem de atrăgătoare. Blondă, înaltă, cu sâni siliconați și talie de viespe, Niko are grijă să arate mereu bine. Iată că astăzi, 2 martie, a trecut pe la clinica medicului Vitalie Stan, care i-a șters câteva riduri de expresie de pe frunte și de lângă ochi. Blondina are doar cuvinte de laudă despre fostul iubit. ”Am rămas în relații bune cu Cătălin, doar avem un copil. Marea calitate a lui este că e un bărbat romantic”, a spus ea pentru emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.


    Cătălin Cazacu este concurent la
Cătălin Cazacu este concurent la
image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg