Bruneta fatală Ana Roman, în brațele lui Dan Bittman! Fosta lui Cazacu s-a cuibărit la pieptul solistului de la Holograf

Ultima actualizare:

Ana Roman vrea să-l facă gelos pe fostul iubit Cătălin Cazacu? Bruneta fatală a reușit să se lipească precum marca de scrisoare de un alt Don Juan din showbiz, proaspăt despărțit de parteneră! Ana Roman s-a cuibărit în brațele lui Dan Bittman, la ziua Taniei Budi, și nu a mai plecat de acolo! Imaginile cu cei doi sunt șoc!

Ana Roman, cuibărită lângă Bittman Sursa: Instagram
Ana Roman, cuibărită lângă Bittman Sursa: Instagram

Se pregătește un nou cuplu fierbinte în showbiz? Așa s-ar părea! Proaspăta idilă s-a înfiripat chiar sâmbătă seară, la ziua Taniei Budi!  Ana Roman, bruneta fatală a showbiz-ului românesc, care s-a tot visat soția lui Cătălin Cazacu, dar nu i-a ieșit, a mai făcut o victimă sigură! Nimeni altul decât Dan Bittman!

Ana Roman l-a luat la ochi pe Dan Bittman, venit și el singurel la ziua fostei iubite Tania Budi, care a împlinit 54 ani!

Bittman nu s-a lăsat prea mult curtat! Ana Roman i-a picat cu tronc solistului de la trupa Holograf, care este încă tânăr și neliniștit la 59 de ani. Ana a stat lipită de Bittman toată seara și s-a cuibărit în brațele lui! A profitat din plin de faptul că Bittman este proaspăt despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan. Acum, Ana Roman are drum liber la inima lui Bittman. Așa se face că s-au și pozat unul în brațele celuilalt!

Acum să vedem dacă Ana are loc de soprana pentru care Bittman făcuse o pasiune subită. Este vorba de Andreea Ilie, care s-a despărțit și ea recent de omul de afaceri Bobby Păunescu. Andrea Ilie a mai avut o idilă cu Dan Bittman în trecut, iar acum se păre că solistul de la Holograf ar vrea să reaprindă flacăra pasiunii.

Bittman are trei băieți cu Liliana Ștefan 

Până una alta, se pare că Ana Roman a fost mai iute de picior!

La 59 de ani, Dan Bittman este cunoscut ca unul dintre cuceritorii showbiz-ului românesc. Deși are trei băieți cu textiera Liliana Ștefan, Bittman a anunțat că cei doi au terminat amiabil relația, fără resentimente. Bittman este liber acum și își caută o nouă iubită.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit în anul 2016. La sfârșitul lui 2020, solistul trupei Holograf a făcut marele anunț, șocând pe toată lumea. Cei doi au împreună trei băieți: Alexandru Bittman (22 de ani , Mark Nicolas Bittman (14 ani) și Patrick Bittman (18 ani). 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net