Ce fericită e fosta iubită a lui Cătălin Cazacu cu noua ei cucerire

Ultima actualizare:

    Ana şi Christian, în vacanţă în Italia Foto: arhivă personală
Ana şi Christian, în vacanţă în Italia Foto: arhivă personală

Ana Roman a şi uitat că a vărsat lacrimi pentru Cătălin Cazacu. Bruneta cu care sportivul a avut o relaţie până să plece la "Exatlon" şi de care s-a despărţit prin intermediul televizorului şi-a refăcut viaţa sentimentală extrem de repede. Deşi i-a mai acordat o şansă motociclistului în această vară, Ana s-a convins până la urmă că "faimosul" nu poate fi bărbatul unei singure femei şi a început o nouă relaţie cu un italian.

Ana Roman nu mai are motive să-l plângă pe Cătălin Cazacu, de care era până de curând extrem de îndrăgostită. Bruneta a acceptat să meargă în vacanţă la iubitul ei italian, iar pozele cu cei doi în pisicină şi pe şezlong vorbesc de la sine. Bruneta şi noua ei cucerire par că se înţeleg foarte bine şi profită din plin de timpul petrecut împreună. Era şi vremea ca Ana Roman să se liniştească pe plan amoros după tot zbuciumul pe care l-a trăit în ultimele luni văzând flirtul lui Cazacu cu Claudia Pavel şi aflând ulterior şi că atunci când ei formau un cuplu, el se întâlnea pe ascuns şi cu Brigitte Năstase. 

Ana Roman şi noul ei iubit italian
Ana Roman şi noul ei iubit italian

Ana se iubeşte acum cu un afacerist de origine italiană, pe nume Christian. Bărbatul deține mai multe cazinouri în Italia, așa că din punct de vedere financiar stă destul de bine şi îi face toate poftele.   

image
image
image
image
image
image
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg
marcela fota instagram jpg
Gigi Becali jpg
cindy crawford jpg