Dan Bittman, reacție fabuloasă față de mama copiilor lui, Liliana Ștefan

Ultima actualizare:

Dan Bittman (59 de ani) s-a despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, în 2016, iar anunțul public a fost făcut la finalul lui 2020. Cu toate acestea, se pare că el ar vrea să se împace cu fosta sa iubită. Liliana ar fi făcut însă un pas care arată că nu mai e loc de întoarcere.

Dan Bittman ar vrea să se împace cu fosta iubită, Liliana Ștefan foto: Facebook
Dan Bittman ar vrea să se împace cu fosta iubită, Liliana Ștefan foto: Facebook

Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio, după 25 de ani de iubire, în 2016. Apoi artistul a avut o relație cu mezzosoprana Andreea Ilie, fosta iubită a lui Bobby Păunesc. Se pare chiar că idila lor ar fi fost motivul rupturii dintre Dan și Liliana.

Liliana Ștefan foto: Facebook
Liliana Ștefan foto: Facebook

Textiera ar fi fost foarte dezamăgită că solistul Holograf s-a îndrăgostit de o femeie care îi seamană atât de bine, dar e mai tânără. Pe de altă parte, Dan Bittman a declarat că Liliana Ștefan a fost dragostea vieții lui și că a luat decizia de a pune punct relației cu multă greutate.

Nici iubirea cu Andreea Ilie nu a durat, însă. Conform unor surse, mezzosoprana și-ar fi dorit să ajungă la altar, dar Dan nu a vrut să facă acest pas.

Dan Bittman, blocat pe rețelele sociale de Liliana Ștefan?

Acum însă, solistul le-ar regreta pe ambele femei și ar dori să se împace atât cu Andreea, cât și cu Liliana. Dar cum nu poți avea tot ce vrei, relația lui cu mama copiilor săi ar fi într-un impas, conform cancan.ro. Liliana ar fi fost atât de rănită de relația cu Andreea Ilie, încât ar fi decis să îl blocheze pe Dan pe rețelele sociale, pentru a evita, probabil, orice contact, cu excepția momentelor legate de copii.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trei băieți

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit în anul 2016. La sfârșitul lui 2020, solistul trupei Holograf a făcut marele anunț, șocând pe toată lumea. Cei doi au împreună trei băieți:  Alexandru Bittman (22 de ani , Mark Nicolas Bittman (14 ani) și Patrick Bittman (18 ani).

În prezent, Dan Bittman nu este în nicio relație oficială. Andreea Ilie a fost implicată într-o relație cu Norris Măgeanu, apoi cu Bobby Păunescu, însă în prezent pare a fi tot singură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net