FOTO EXCLUSIV S-a vaccinat Dan Bittman? Reacția solistului de la Holograf după ce l-am surprins la mall, regulamentar

Ultima actualizare:

    Dan Bittman, surprins la mall Băneasa, regulamentar, cu mascăfoto: BLITZ / Click!
Dan Bittman, surprins la mall Băneasa, regulamentar, cu mascăfoto: BLITZ / Click!

Dan Bitman (59 de ani) a contestat aprig măsurile anti-covid luate de autorități, în pandemie. Artistul s-a aflat în centrul unor proteste anti-vaccinare și, mai ales, anti-restricții. Fotoreporterii Click! l-au surprins joi la mall, unde se știe că accesul se face doar pe baza certificatului verde.

Dan Bittman a fost surprins de fotoreporterii Click!, joi 18 noiembrie, întrând în cel mai mare mall din București, fără probleme. Se știe că, la acest moment, numai persoanele vaccinate sau trecute prin boală beneficiază de accesul în marile centre comerciale, pe baza certificatului verde Covid. Bittman a fost eligibil și a intrat în mall Băneasa, trecând de filtrul bodyguarzilor, ceea ce demonstrează că artisul ori s-a vaccinat, ori a avut Covid în ultimele 180 de zile.


    Dan Bittman se îndreaptă spre mall Băneasafoto: BLITZ / Click!
Dan Bittman se îndreaptă spre mall Băneasafoto: BLITZ / Click!

Contactat de Click!, Dan Bittman a refuzat să comenteze pe marginea vaccinării anti-Covid. Nu a confirmat, nici nu a infirmat. „E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc”, a declarat Dan Bittman, pentru Click.ro.


    Solistul intră în centrul comercial, posibil cu codul QR al certificatului verde, deja pregătit în telefonfoto: BLITZ / Click!
Solistul intră în centrul comercial, posibil cu codul QR al certificatului verde, deja pregătit în telefonfoto: BLITZ / Click!

Bittman a anunțat că vrea să se vaccineze cu ser Johnson & Johnson

În mai anul acesta Dan Bittman șoca, anunţând public că se va vaccina anti-Covid, dar cu Astra Zeneca. Artistul a respins, însă, din start vaccinurile produse pe baza tehnologiei ARN mesager. “Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, spunea Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni online, de la EVZ TV.

Dan Bittman, declarații controversate în pandemie

Încă de la începutul pandemei de Covid-19, Dan Bittman a făcut declarații năucitoare despre coronavirus, îndemnând oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de autorități. Dan Bittman a ajuns chiar până acolo, încât s-a blestemat să moară și el de Covid-19. Pentru acest lucru, fanii lui l-au taxat serios și mulți l-au criticat dur pe coronascepticul Dan Bittman. „Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, declara artistul anul trecut, pentru Gândul Live.

Citește și:

Dan Bittman continuă seria declarațiilor controversate: «Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață»

Dan Bittman, declarații halucinante: «Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu»

Ce mesaje au apărut în mall-uri legate de certificatul verde

Raed Arafat: „Certificatul verde, obligatoriu la mall”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net