Dan Bittman are trei flăcăi, ca brazii! Imagine rară de Sărbători!

Dan Bittman are cu ce se mândri! Are trei flăcăi înalți cât brazii la ușă! Solistul de la Holograf a postat de Sărbători o fotografie rară cu cei trei băieți ai săi, care au crescut văzând cu ochii.

Dan Bittman, alături de cei trei fii ai săi, Alex, Patrick și Marc Nicholas Sursa: Instagram
Dan Bittman, alături de cei trei fii ai săi, Alex, Patrick și Marc Nicholas Sursa: Instagram

La 59 de ani, Dan Bittman se fălește cu cei trei fii ai săi! Chiar dacă a încheiat anul trecut relația cu mama băieților săi, textiera Liliana Ștefan, după 25 de ani de conviețurie, Dan Bittman este un tată model pentru cei trei fii ai săi.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație de peste 25 de ani, din care au rezultat trei băieți, cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani. Familia artistului este formată din trei feciori, unul și unul: Alexandru Bittman (22 de ani , Mark Nicolas Bittman (14 ani) și Patrick Bittman (18 ani).

În ajunul Crăciunului, artisul de la Holograf a postat o fotografie rară, de familie, cu cei trei băieți săi, care au crescut înalți ca brazii și sunt la fel de chipeși ca și tătăl lor.

Bittman a făcut Crăciunul alături de cei trei fii ai săi  Sursa: Instagram
Bittman a făcut Crăciunul alături de cei trei fii ai săi Sursa: Instagram

Și cum așchia nu sare departe de trunchi, Alex, mezinul, îi calcă pe urme tatălui său, amândoi activând în domeniul muzical, în timp ce Patrick își dorește să devină un om de afaceri important.

Cel mic cântă la chitară, e foarte hotărât să facă muzică, acum la 14 ani, învață și foarte bine, nu am cum să mă iau de el că îmi dă peste nas când vreau să mă iau de el, că are numai note bune. Cel mijlociu a făcut sport de performanță vreo 9 ani, dar s-a lăsat, dar cică se apucă de bussiness și a început să învețe și el și are note bune”, a spus Dan Bittman, despre cei trei fii ai săi, la Antena Stars.

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, mama copiilor săi, anul trecut  Sursa: viva.ro
Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, mama copiilor săi, anul trecut Sursa: viva.ro

„M-am despărțit de Liliana cât s-a putut de civilizat”

Dan Bittman și mama copiilor săi, textiera Liliana Ștefan, nu s-au căsătorit niciodată, deși au făcut împreună trei băieți. La finalul anului trecut, Dan Bittman anunța că el și Liliana Ștefan s-au despărțit, după o relație de peste 25 de ani.

Artistul a recunoscut că el și mama copiilor săi au decis să se separe, de fapt, în urmă cu mai bine de patru ani, principalul vinovat al despărțirii fiind chiar Dan Bittman.

Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman, la acel moment.

După despărțirea de Liliana Ștefan, un timp s-a speculat în presă că solistul de la Holograf ar fi avut o relație cu frumoasa actriță Monica Odagiu, în vârstă de doar 20 de ani. Nici această din urmă relație a cântărețului nu a avut sorți de izbândă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net