Dan Bittman, rebel la TV, cuminte, pe stradă. Ce teorii a mai lansat solistul: "Pandemia e o afacere excepțională"

Ultima actualizare:

    Dan Bittman, surprins cu mască, pe stradăfoto: BLITZ
Dan Bittman, surprins cu mască, pe stradăfoto: BLITZ

Dan Bittman continuă seria aparițiilor televizate care se lasă cu controverse și cu teorii ale conspirației. Prezent duminică seara, în studioul Antena 3, solistul de la Holograf a spus că pandemia ar fi, de fapt, "o afacere exceptională" pentru anumite persoane, susținând că "tot timpul va fi întreținuta starea asta". Pe de altă parte, atunci când nu este la TV, Bittman se supune regulilor impuse de autorități. Fotoreporterii Click! l-au surprins purtând masca pe stradă, așa cum cere legea.

Dan Bittman (58 de ani) i-a transmis un mesaj lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, care a spus că ceea ce petrece în Centrul Vechi este ilegal, referindu-se la o terasă care funcţiona ca spaţiu închis. Solistul continuă, astfel, teoriile controversate pe care le-a enunțat pentru prima dată în octombrie anul trecut.

"Românii au început să se ascundă, să facă petreceri pe ascuns"

''Eu sunt de acord cu domnul Arafat. În condițiile legii, terasa aia e ilegală. Vreau să îl anunț pe domnul Arafat, că în cazul acelei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și nu numai în București, în toată țara. Ba chiar am fost într-unul din ele, unde am intrat, m-am mirat. Avea și terasă care era plină. Nu aici, în județul Prahova. Dacă o să căute, o să găsească. Era excepțional de mic și se mânca înăuntru civilzat, nu știu dacă erau familii, dar aici e exact ceea ce discutam acum. Legea e lege doar pentru unii, pentru alții e doar așa...Românii au început să se ascundă, să facă petreceri pe ascuns", a declarat Dan Bittman duminică seara, la Antena 3.

"Mă gândesc să încep să produc și eu aspirină, într-o pivniță"

"Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă dați seama. Gigi Becali a încercat să introducă niște medicamente în țară. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și atunci o să înceapă scandalul între ei'', a spus Dan Bittman la Antena 3.

Dan Bittman a fost la un control ORL
Dan Bittman a fost la un control ORL

Dan Bittman poartă masca de protecție

Chiar dacă la TV își exprimă nemulțumirile cu privire la restricțiile impuse de autorități, în viața reală solistul se conformează. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Bitman ieșind dintr-un spital privat cu masca la gura și îndreptându-se către masina parcată la aproape un kilometru depărtare. Dan Bitman a fost la un control ORL, la celebrul doctor Dana Safta, unde merge periodic după problemele pe care le-a avut cu vocea, în 2012.

Citește și:

Dan Bittman continuă seria declarațiilor controversate: «Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață»

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan: «Nu mai este partenera mea de viață de 4 ani». Detalii incredibile

EXCLUSIV Prima reacție a lui Dan Bittman după ce a creat iureș cu declarațiile despre COVID. Poze cu solistul la terasă

Dan Bittman, declarații halucinante: «Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net