Dan Bittman, tensiuni cu Liliana Ștefan, după despărțire: "Am putea să ne înțelegem mai bine"

Ultima actualizare:

    Dan Bittman și Liliana Ștefan
Dan Bittman și Liliana Ștefan

Au avut o relație de aproape 25 de ani, din care au rezultat trei băieți minunați. Totuși, nu și-au dorit niciodată să se căsătorească. Dan Bittman a povestit într-un interviu recent motivul pentru care el și Liliana Ștefan nu au făcut acest pas, dar și despre neînțelegerile pe care le au acum, după despărțire.

A fost un bărbat super curtat, cu un palmares bogat, însă o singură femeie l-a făcut tată. Ce-i drept, nu și soț, și nu pentru că nu ar fi vrut el, ci pentru că ea nu și-a dorit. Este vorba despre fostul cuplu Dan Bittman și Liliana Ștefan. Artistul și textiera au împreună trei băieți frumoși, care le moștenesc talentul muzical: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani), mezinul familiei. Solistul trupei Holograf a acceptat să dea un interviu, în care vorbește despre intimitatea căminului său. A răspuns foarte sincer la întrebarea "de ce nu te-ai însurat cu mama copiilor tăi?".

Relație tensionată după despărțire

"La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei”, a spus Dan Bittman la Antena Stars. El a recunoscut că relația cu Liliana Ștefan a ajuns la final și că este dezamăgit că nu au o relație bună de dragul copiilor. "Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală. I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate, nu reușim în momentul acesta”, a mai completat el. 

Citește și:

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan: «Nu mai este partenera mea de viață de 4 ani». Detalii incredibile

Iubita lui Bittman, dezvăluiri despre cei trei băieţi. Cum se înţelege cu Alexandru, fiul cel mare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net