Dan Bittman, tensiuni cu Liliana Ștefan, după despărțire: "Am putea să ne înțelegem mai bine"

Ultima actualizare:

    Dan Bittman și Liliana Ștefan
Dan Bittman și Liliana Ștefan

Au avut o relație de aproape 25 de ani, din care au rezultat trei băieți minunați. Totuși, nu și-au dorit niciodată să se căsătorească. Dan Bittman a povestit într-un interviu recent motivul pentru care el și Liliana Ștefan nu au făcut acest pas, dar și despre neînțelegerile pe care le au acum, după despărțire.

A fost un bărbat super curtat, cu un palmares bogat, însă o singură femeie l-a făcut tată. Ce-i drept, nu și soț, și nu pentru că nu ar fi vrut el, ci pentru că ea nu și-a dorit. Este vorba despre fostul cuplu Dan Bittman și Liliana Ștefan. Artistul și textiera au împreună trei băieți frumoși, care le moștenesc talentul muzical: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani), mezinul familiei. Solistul trupei Holograf a acceptat să dea un interviu, în care vorbește despre intimitatea căminului său. A răspuns foarte sincer la întrebarea "de ce nu te-ai însurat cu mama copiilor tăi?".

Relație tensionată după despărțire

"La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei”, a spus Dan Bittman la Antena Stars. El a recunoscut că relația cu Liliana Ștefan a ajuns la final și că este dezamăgit că nu au o relație bună de dragul copiilor. "Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală. I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate, nu reușim în momentul acesta”, a mai completat el. 

Citește și:

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan: «Nu mai este partenera mea de viață de 4 ani». Detalii incredibile

Iubita lui Bittman, dezvăluiri despre cei trei băieţi. Cum se înţelege cu Alexandru, fiul cel mare

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net