Mezzosoprana Andreea Ilie îl ia peste picior pe Dan Bittman, fostul ei iubit. Ce mesaj ironic a publicat, legat de vaccinare


    Andreea Ilie
Andreea Ilie

Mezzosoprana Andreea Ilie, actuala iubită a producătorului de filme Bobby Păunescu, a trimis câteva "săgeți" ascuțite direct către Dan Bittman, unul dintre bărbații cu care ea a avut o relație, în trecut. Tema? Vaccinarea!

Zilele acestea, mezzosoprana Andreea Ilie se află la filmări, la studiourile de la Buftea, unde se toarnă filmul lui Tim Burton, "Familia Addams - Wednesday”, cu Catherine Zeta Jones într-unul din rolurile principale. De pe platouri, Andreea Ilie a postat un mesaj pro vaccinare pe Instastory, folosindu-l drept exemplu negativ pe Dan Bittman, nimeni altul decât fostul ei iubit. Andreea a folosit un joc de cuvinte și a scris: "Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!", punând pe fundal melodia "Banii vorbesc", a trupei Holograf, din care face parte Dan Bittman.


    Andreea Ilie și mesajul acid publicat pe Instastoryfoto: Instagram
Andreea Ilie și mesajul acid publicat pe Instastoryfoto: Instagram

Dan Bittman a contestat măsurile luate de autorități în pandemie

Încă de la începutul pandemei de Covid-19, Dan Bittman a făcut declarații năucitoare despre coronavirus, îndemnând oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de autorități. Dan Bittman a ajuns chiar până acolo, încât s-a blestemat să moară și el de Covid-19, într-un acces de furie, pentru că fost șomer cu muzica, din cauza restricțiilor. Pentru acest lucru, fanii lui l-au taxat serios și mulți l-au criticat dur pe Dan Bittman.

Citește și:

Bobby Păunescu și iubita soprană, vacanță romantică în Capri. Cum a răsfățat-o afaceristul pe senzuala brunetă

Noua iubită a lui Bobby Păunescu e o superbă mezzosoprană! Ce spune tânăra despre relația cu milionarul

EXCLUSIV Primele declarații ale Andreei Ilie, noua iubită a lui Bobby Păunescu: «A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit»

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul