De ce s-a desp─âr╚Ťit, de fapt, Dan Bittman de Liliana, mama copiilor s─âi!

Dan Bittman (59 de ani) ╚Öi Liliana ╚śtefan ╚Öi-au spus adio, dup─â 25 de ani de iubire. P├ón─â acum, nu s-a ╚Ötiut care a fost adev─âratul motiv pentru care artistul ╚Öi partenera sa de via╚Ť─â s-au desp─âr╚Öit. Cei doi au ╚Ťinut totul secret.

image
Dan Bittman ╚Öi Liliana ╚śtefan au ├«mpreun─â trei copii Foto: Arhiva personal─â

Dan Bittman ╚Öi Liliana ╚śtefan s-au desp─âr╚Ťit ├«n anul 2016. La sf├ór╚Öitul lui 2020, solistul trupei Holograf a f─âcut marele anun╚Ť, ╚Öoc├ónd pe toat─â lumea. Cei doi au ├«mpreun─â trei b─âie╚Ťi:  Alexandru Bittman (22 de ani , Mark Nicolas Bittman (14 ani) ╚Öi Patrick Bittman (18 ani).

Dan Bittman a m─ârturisit la acea vreme c─â Liliana ╚śtefan a fost iubirea vie╚Ťii lui ╚Öi c─â ├«╚Öi asum─â desp─âr╚Ťirea. Au existat numeroase zvonuri cu privire la motivul pentru care s-a destr─âmat rela╚Ťia lor, printre care c─â artistul ar fi fost ├«ntr-o rela╚Ťie cu actri╚Ťa Monica Odagiu.

image
Liliana ╚śtefan a fost cu Dan Bittman timp de 25 de ani Foto: arhiv─â personal─â

┬źLiliana ╚śtefan nu mai este partenera mea de via╚Ť─â de 4 ani cel pu╚Ťin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici ├«mpreun─â. A trebuit s─â ne desp─âr╚Ťim, am ├«ncercat s─â o facem c├ót s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu pl─âcere de desp─âr╚Ťirea aceasta, pentru c─â fiind ╚Öi mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult ╚Öi cu care am fost ╚Öi cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna ╚Öi aici recunosc c─â sunt eu de vin─â ╚Öi acolo s-a ajuns┬╗, a spus Dan Bittman, la acea vreme.

Dan Bittman s-ar fi ├«ndr─âgostit de o femeie care ├«i seam─ân─â leit fostei 

stanga
dreapta
andreea ilie 1 jpg
andreea ilie 2 jpg
andreea ilie 3 jpg
andreea ilie 5 jpg
andreea ilie 4 jpg

Se pare c─â Dan Bittman s-ar fi ├«ndr─âgostit de mezzosoprana Andreea Ilie, cu care a avut ╚Öi o rela╚Ťie, conform Cancan. Liliana ╚śtefan ar fi ╚Ötiut de pasiunea lui Dan Bittman pentru t├ón─âra artist─â, ├«ns─â la ├«nceput a ├«nchis ochii, sper├ónd c─â este doar o aventur─â ╚Öi c─â ├«i va trece repede. ├Äns─â, dup─â ce a observat c─â Dan Bittman este de fapt ├«ndr─âgostit de bruneta care ├«i seam─ân─â foarte mult, i-a spus c├ónt─âre╚Ťului s─â ├«╚Öi fac─â bagajele ╚Öi s─â plece de acas─â. Astfel, Bittman a p─âr─âsit c─âminul conjugal.

Nici rela╚Ťia cu Andreea Ilie nu a fost de durat─â. Se pare c─â aceasta ╚Öi-ar fi dorit s─â fie unica femeie din via╚Ťa lui Dan Bittman ╚Öi s─â ajung─â ╚Öi la altar, ├«ns─â artistul nu avea acest lucru ├«n plan.

├Än prezent, Dan Bittman nu este ├«n nicio rela╚Ťie oficial─â. Andreea Ilie a fost implicat─â ├«ntr-o rela╚Ťie cu Norris M─âgeanu, apoi cu Bobby P─âunescu, ├«ns─â ├«n prezent pare a fi tot singur─â.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg