Gabriela Prisăcariu, criticată și rănită: „Am un mesaj pentru unii români”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Prisăcariu a captat toată atenția publicului datorită frumuseții, dar mai ales sincerității sale. Soţia lui Dani Oţil a stat de vorbă cu Click! despre valul de reacții negative pe care le-a primit după ce a ieșit cu fetele, iar prezentatorul de la Neatza s-a ocupat de copil. 

Gabriela și Dani Oțil
Gabriela și Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, criticată și ranită! Mesaj pentru români

Gabriela Prisăcariu a intrat în atenţia publicului după ce a căştigat "Supermodels by Cătălin Botezatu". Din 2020, este doamna Dani Oţil, iar ea şi prezentatorul matinalului de la Antena 1 au un băieţel.

O întâmplare avea să o supere pe Gabriela, după ce soția moderatorului de la Neatza a decis să se relaxeze alături de câteva prietene într-un club. Ulterior, Gabriela Prisăcariu a publicat imagini din seara respectivă pe rețelele sociale. Nu au întârziat nici reacţiile negative.

Click! a stat de vorbă cu soția lui Dani Oțil, pentru a afla ce a deranjat-o mai exact la reacțiile oamenilor. Modelul a vorbit pe larg despre mai multe aspecte din viața ei personală.

Citește și Dani Oțil dă tot din casă! Cum reușește să o împace pe Gabriela Prisăcariu după orice ceartă

Pentru soția lui Dani Oțil cel mai mare deranj a fost comentariul asupra partenerului de viață. Gabriela Prisăcariu nu a suportat faptul că Dani Oțil a fost numit bonă, doar pentru că ea a ieșit la o șuetă cu fetele.

Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar când am ieșit și bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit ‘’bonă’’. Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic, și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta'', a declarat Gabriela, pentru Click!.

Gabriela Prisăcariu, mesaj dur pentru cei care au criticat-o

De asemenea, ușor dezamăgită de cele întâmplate, Gabriela a avut și un mesaj, tranșant, pentru anumiți români.

Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva'', a mai spus soţia lui Dani Oţil.

Fiind o femeie frumoasă și un model apreciat în România, reporterii Click! au discutat cu acestea și despre îngrijire, grație și respect pentru propria persoană. 

Îngrijirea contează foarte mult. Am fost puțin criticată după ce am născut, pentru că m-am ocupat și de mine. Cred că o femeie nu trebuie să uite de ea și, oricât de ocupată ar fi, tot timpul ar trebui să își rezerve 20-30 de minute și pentru ea.

Pentru doamnele care nu au timp să se ocupe de ele, dar au timp să stea pe Instagram, pe Facebook, să dea mesaje răutăcioase, sfatul meu este să lase rețelele de socializare și să se ocupe de ele.'', a mai spus Gabriela.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, vacanță în Dubai

Ca să închidă gura lumii, cei doi soți au plecat într-o binemeritată vacanță. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au expus trupurile perfecte la soare, în Dubai. Modelul și prezentatorul de la Neatza și-au încântat și fanii cu poze din sejurul de vis.

Imaginile cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil din Dubai au făcut deliciul fanilor, mai ales că blonda arată senzațional.

Gabriela Prisăcariu a născut în septembrie 2021

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu din 2018. În 2020, cei doi au făcut cununia civilă, iar în septembrie 2021, Gabriela a adus pe lume primul copil al cuplului, un băiat pe nume Luca Tiago.

Gabriela Prisăcariu, acum în vârstă de 28 de ani, este un model de succes, care în anul 2015 a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Ea a primit porecla "Miss Funduleţ", datorită posteriorului bine lucrat la sală. 

Citește și Dani Oțil dă tot din casă! Cum reușește să o împace pe Gabriela Prisăcariu după orice ceartă 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net