Dani Oțil dă tot din casă! Cum reușește să o împace pe Gabriela Prisăcariu după orice ceartă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în cadrul unei ceremonii intime și au devenit părinții lui Tiago. Prezentatorul TV nu se ferește să vorbească despre viața de familie în cadrul emisiunii pe care o moderează alături de colegul și prietenul său. Răzvan Simion.

image
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit anul trecut

Dani Oțil este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes în domeniul televiziunii, numele său este cunscut în branșă și apreciat de către telespectatori, iar acasă îl așteaptă o soție frumoasă și iubitoare. Zilele îi sunt mai senine de când a venit pe lume fiul său, Tiago, iar timpul lui liber este ocupat de activitățile cu familie și pasiunea sa pentru mașinile cu mulți cai putere. 

Citește și: Ce fac Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu în prima noapte în care Tiago doarme singur

Deși din exterior s-ar părea că Dani Oțil are o viață perfectă, nici el nu este ferit de micile dispute conjugale. În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani", difuzată vineri, 8 aprilie, prezentatorul a dezvăluit care este strategia la care apelează atunci când atmosfera dintre el și Gabriela Prisăcăriu este tensionată.

stanga
dreapta
dani otil si gabriela
3 dani otil jpg jpeg
dani otil 5 jpg
dani otil jpg
bebelus dani otil png
dani otil gabriela prisacariu png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
dani otil copil jpeg
dani otil gabriela prisacariu jpeg
2 dani otil si iubita in vacanta 2 jpg jpeg
Dani Oțil și iubita lui jpeg
4 dani otil si iubita in vacanta 3 jpg jpeg
6 dani otil poza controversata 2 jpg jpeg

„Nu știu de voi, dar eu nu mă uit la partenera mea când vorbește cu mine și mai e si nervosă. Îmi fac de treabă, îi număr parchetul, mă doare gâtul, fac eu ceva", a dezvăluit Dani Oțil, pe un ton glumeț. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în anul 2020

La începutul anului 2020, Dani Oțil și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, fotomodelul Gabriela Prisăcariu. Locul în care i-a adresat marea întrebare a fost unul idilic, departe de România. Au aflat că vor deveni părinți în luna martie a anului 2021, iar în mai au decis să își unească destinele. Tiago s-a născut în luna septembrie 2021, iar de atunci viețile celor doi îndrăgostiți s-au transformat radical. 

Vezi și: Afirmația care l-a scos din minți pe Dani Oțil 

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe Instagram, acolo unde nu distribuie doar imagini de la ședințele foto, ci și momente de familie. În ultima perioadă, Gabriela se concentrează asupra diversificării meniului lui Tiago, iar filmulețele pe care le distribuie sunt unele foarte amuzante. Micuțul face tot felul de grimase, semn că nu este extrem de încântat pe care mama lui încearcă, cu atât de multă răbdare și perseverență, să i-o introducă în meniu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cristina dorobantu
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg