Dani Oțil, «certat» de Gabriela Prisăcariu! Ce făceau el și bebelușul

Ultima actualizare:

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut un schimb de replici savuros, după ce mămica l-a „prins” pe prezentatorul TV într-o „misiune” alături de bebelușul lor, pe care ea nu a aprobat-o în prealabil. Iată despre ce este vorba!

Dani Oțil, «certat» de Gabriela Prisăcariu! Foto: Arhivă
Dani Oțil, «certat» de Gabriela Prisăcariu! Foto: Arhivă

Știți cum sunt toate acele glume care au drept subiect principal tăticii care sunt lăsați singuri cu bebelușii? Ei bine, se pare că au un fundament real, având în vedere că nu e prima oară când aceștia au fost surprinși de către mămici în ipostaze care mai de care mai amuzante, alături de cei mici.

Dani Oțil, „certat” de Gabriela Prisăcariu. În ce ipostază a fost surprins alături de cel mic

Acesta este și cazul lui Dani Oțil, care a fost „prins în fapt” de partenera lui, Gabriela, în timp ce se îl învăța pe bebelușul lor, micuțul Tiago, cum să urce și să coboare scările. Gabriela a început să filmeze scena amuzantă, iar schimbul de replici dintre ea și prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost de-a dreptul savuros.

Eu nu știu dacă să mă bucur că văd lucrul ăsta, sincer. (râde) Tati?! Eu te las să ai grijă de el și tu....”, a spus Gabriela. Dani Oțil a râs și el și i-a dat soției lui replica: „Antrenament: triceps, piept, picioare.”

Dumneata ce cauți pe scări?”, i-a mai spus mămica Gabriela și lui Tiago, care nu știa încă dacă să se bucure că fiul ei merge sau dacă să îl ia pe scări înainte să se întâmple vreo accidentare.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță de vis în Dubai!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în 2021

Este cunoscut deja faptul că în relația celor doi există mult umor, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu obișnuind-și deja admiratorii cu stilul lor, care îi face, de altfel, să fie și atât de compatibili.

Amintim că Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai a anului trecut, iar la scurt timp, în luna septembrie, au devenit și părinții micuțului Tiago. Nunta s-a desfășurat într-un cadru intim, cât mai departe de ochii curioșilor, iar invitați la ceremonie au fost doar apropiații cuplului.

Citește și: Dani Oțil dă tot din casă! Cum reușește să o împace pe Gabriela Prisăcariu după orice ceartă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net