Imagini adorabile! Fiul lui Dani Oțil învață să înoate, la nici măcar 10 luni!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt niște părinți foarte implicați, deși au un program foarte încărcat. Întotdeauna își găsesc timpul necesar pentru a petrece momente de neuitat cu micuțul Tiago, care le face viața mai frumoasă. Gabriela a distribuit câteva imagini adorabile care îl au protagonist pe bebeluș. 

Gabriela Prisăcariu distribuie adesea clipuri video și imagini în care apare fiul ei și al lui Dani Oțil. Astfel, admiratorii cuplului au putut vedea cât are de muncă proaspăta mămică cu cel mai nou membru al familiei. Diversificarea alimentației nu a fost deloc ușoară, iar Tiago a acceptat cu greu morcovii sau cartofii dulci, potrivit Gabrielei.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu

De această dată, fotomodelul nu a împărtășit imagini de la masă, ci de la locul de joacă! Nu vă gândiți la un parc oarecare sau la un spațiu amenajat cu multe mingi colorate, căci nu este cazul!

Deși are mai puțin de 10 luni, Tiago pare determinat să învețe să înoate! Sau, cel puțin, Gabriela își dorește ca fiul ei să învețe cât mai devreme cum să se descurce singur într-o piscină. Gabriela și-a filmat fiul care, cu ajutorul unui instructor, face cunoștință cu apa. Imaginile sunt unele adorabile, iar Tiago pare să se simtă foarte relaxat și fericit în bazin!

Vezi și: Gabriela Prisăcariu, în lenjerie intimă, după naștere

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit anul trecut 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit anul trecut în luna mai. La eveniment nu au participat decât persoanele apropiate cuplului și familia. Așa cum era de așteptat, colegul și prietenul lui Dani, Răzvan Simion a fost nelipsit.

În luna septembrie 2021 a venit pe lume Tiago, iar de atunci cuplul est foarte activ pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii momentele speciale pe care le trăiesc datorită bebelușului. 

Relația dintre Gabriela și Dani este una din care nu lipsesc glumele. Fotomodelul a acceptat să participe la emisiunea Iumor, unde a făcut un roast de excepție pe seama soțului ei și a îndrăznit să glumească pe seama fostei lui iubite, nimeni alta decât celebra Mihaela Rădulescu!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Regina Elisabeta
Avioane F-35 FOTO f35.com
spitalul judetean webp
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf