VIDEO Dani Oțil, mai tare decât Lewis Hamilton! Cum a depășit 27 de mașini într-o cursă

Dani Oțil e as la volan, iar acest lucru e tot mai evident. Prezentatorul de la Antena 1 e pasionat de cursele de mașini, iar în ultima etapă a campionatului național de viteză a reușit să fie mai tare decât piloții de Formula 1. 

image
Dani Oțil a făcut show în campionatul național de viteză. Foto: colaj/Instagram

Dani Oțil, mai tare ca Hamilton! „Știam că țin cu mine până și oameni care nu mă plac”

Simpaticul prezentator al matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” e de neoprit pe circuitele de viteză. Recent, proaspătul tătic a oferit o mostră a talentului său. Într-un clip postat pe contul său de Instagram se poate vedea cum Dani Oțil a depășit mașinile ca la jocurile pe calculator.

Vezi și Dani Oțil, sfat important pentru toți bărbații: «Bucurați-vă acum, cât mai puteți!»

Etapa a treia din sezonul 2022 al Romanian Endurance Series (RES) s-a desfășurat pe Transilvania Motor Ring. Pentru carismaticul moderator TV, calificările au adus mari probleme. „Mașina nu s-a alimentat, așa că am plecat de pe ultimul loc”, a scris pe Dani pe contul său de Instagram. 

Citește și Diana Munteanu și Lewis Hamilton, episod comic la Monte Carlo

Ce a urmat, însă, a fost incredibil! Aflat într-un Peugeot 1,6, starul de la Antena 1 a început să depășească mașinile mai ceva ca într-un joc video.

Dani Oțil face show la volan! A depășit 27 de mașini într-o cursă

„Primele 36 de minute m-au pus serios la treabă. Mașina împinge, față de cele din spatele grilei, însă piloții lenți sunt și imprevizibili, după cum se vede pe filmare. În primele 8 mașini avem motoare de 2l, 2,5l, 3l.

Cu ele lupta într-un Peugeot 1,6 (fie el și mai ușor) e foarte grea, mai ales după ce gumele sunt chinuite”, a scris Dani Oțil pe Instagram, povestind modul cum s-a desfășurat cursa de pe Transilvania Motor Ring.

De ce a fost declarat câștigător Dani, deși a terminat pe locul secund? „A fost o cursă epică”

În clipul video se observă cum prezentatorul TV termină pe locul secund această etapă. Totuși, pe lângă talent, Dani Oțil a avut parte și de un dram de noroc. În cele din urmă, soțul Gabrielei Prisăcariu avea să fie declarat învingătorul etapei, după ce liderul cursei a încălcat regulamentul.

„Echipajul de le locul I a fost penalizat pentru depășiri pe steag galben, așa că am ajuns P1. A fost o cursă epică. Știam ca țin cu mine până și oameni care nu mă plac, pentu că e în natura noastă, uneori sa susținem un "underdog". De data asta am fost eu”, a povestit Dani. 

Vezi și Dani Oțil, trădat de soția lui, de Ziua Copilului. Cum arăta când era mic

Vedeta pasionată de curse de mașini și sporturi extreme are parte de multă aventură și în propria casă. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în luna septembrie a anului trecut. Cei doi au un copil simpatic foc, pe numele de Luca Tiago. Viața frumosului cuplu se învârte acum de cele mai multe ori în jurul băiatului lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
Alexandru Arsinel batran
image png
GettyImages 1338148296 jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png