Diana Munteanu și Lewis Hamilton, episod comic la Monte Carlo

Ultima actualizare:

Diana Munteanu a reacționat foarte entuziasmată atunci când l-a întâlnit pe Lewis Hamilton pe străzile din Monte Carlo. Îndrăgita prezentatoare TV a încercat să obțină un selfie cu marele campion de Formula 1, însă rezultatul a fost unul destul de amuzant

Blondina, care prezintă matinalul de weekend de la Antena 1, încă mai visează la zilele petrecute la Monaco, în timpul etapei de Formula 1 care s-a desfășurat pe faimosul circuit din Monte Carlo.

Chiar dacă a trecut o săptămână de când s-a încheiat evenimentul, Diana Munteanu încă mai publică amintiri din Principat. După ce și-a uimit fanii cu imagini din elicopter, de pe un yaht luxos sau chiar de la marginea celebrei curse, vedeta a dezvăluit și un episod destul de hilar. 

În încercarea de a smulge o fotografie cu unul dintre mai mari piloți din istorie, Diana Munteanu a făcut un selfie în timp ce Hamilton era asaltat de fani. Din păcate, rezultatul nu a fost tocmai cel scontat, căci faimosul pilot de curse căuta mai degrabă o cale de scăpare din mulțime și nu prea avea chef să stea la poze. 

Diana Munteanu, moment comic la Monaco. Lewis Hamilton a ignorat-o total

Imaginile publicate recent de Diana Munteanu pe contul ei de Instagram o înfățișează în timp ce îl fotografiază ,,pe furiș" pe marele pilot  de curse Lewis Hamilton. 

Chiar dacă fotografiile nu au ieșit perfect, Diana a fost extraordinar de încântată de întâmplarea de care a avut parte. Prezentatoarea TV a postat și un clip în care a reușit să-l surprindă pe celebrul Hamilton. 

Diana Munteanu, pusă pe fapte mari la Monaco. A încercat un selfie cu Max Verstappen

Pe lângă tentativa eșuată cu britanicul de la Mercedes, Diana Munteanu încercase un selfie și cu liderul din actualul sezon, Max Verstappen. De această dată, fotografia i-a ieșit blondinei, dar pilotul lui Red Bull a părut destul de jenat de episodul încercat de prezentatoare TV.

Pe lângă faptul că a stat câteva secunde lângă Max Verstappen și Lewis Hamilton, Diana Munteanu a profitat din plin de celebra cursă din Monte Carlo, unde fusese invitată de cel mai renumit site de poker din lume.

Prezentatoarea TV a mers cu elicopterul, s-a bronzat la piscină și a văzut cursa de pe un yaht luxos. Vedeta și-a răsfățat fanii cu experiențele ei, publicând postări care au atras mii de aprecieri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net