Alex Velea, mărturisiri uimitoare «Mergea cu o ecografie falsă la emisiuni și zicea că e însărcinată cu mine»

Ultima actualizare:

Alex Velea, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, a vorbit despre câteva lucruri din viața sa ce i-au marcat existența. Sincer, așa cum îl știm, a povestit o întâmplare de la începutul carierei sale ce îi putea schimba radical parcursul.

Alex Velea a participat la podcast
Alex Velea a participat la podcast

Invitat în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, cântărețul a fost extrem de deschis în a povesti o întâmplare ce avea să-i schimbe soarta.

Alex Velea recunoaște că, la începutul carierei sale, a trecut printr-o situație pe care nu a știut să o gestioneze. O tânără a declarat că a rămas însărcinată cu el, însă acesta nu o cunoștea. Artistului i s-a părut o glumă proastă, nu a știut cum să reacționeze și a fost depășit de situație. De asemenea, el și-a adus aminte și de colegii din televiziune, care l-au susținut, în acea perioadă, mai mult, sau mai puțin.

Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: «N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul.

Vrei să zici ceva?». Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic”, a spus Alex Velea în podcast-ul lui Țibulcă.

Ba mai mult, Alex Velea a povestit cum situația a degenerat și afirmațiile fetei s-au rostogolit în presa ca un bulgăre de zăpadă, iar aparițiile tot mai dese ale acesteia, l-au copleșit. Velea recunoaște că ii este recunocător lui Cătălin Măruță, care la acea vreme, a descoperit adevărul.

Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună'', a zis acesta.

Artistul își aduce aminte și răsuflă ușurat că totul s-a încheiat cu bine.

Citește și Alex Velea era pregătit să lanseze o melodie jignitoare pentru Iulia Albu. ''Am făcut ceva rău''

''Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine. La final am plătit notar să semnez eu și ea, ca să arătăm că a fost totul o minciună, că a greșit, că nu era în deplinătatea facultăților mintale. Ea își imagina. Nu am avut nicio legătură sau relații intime ca să rămână însărcinată. Mergea cu o ecografie falsă că e însărcinată cu mine”, a mai spus acesta.

Alex Velea are o relație cu Antonia de aproape 10 ani și au împreună doi copii. Atât el, cât și Antonia au mai fost căsătoriți.

De asemenea, cântăreața mai are un copil din relația anterioară.

Chiar dacă povestea de dragoste dintre cei doi artiști a fost cu suisuri si coborasuri, cei doi se iubesc ca în prima zi.

Citește și Alex Velea era pregătit să lanseze o melodie jignitoare pentru Iulia Albu. «Am făcut ceva rău»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net