Iulia Vântur, fermecătoare, în rol de jurat-surpriză, la iUmor!

Ultima actualizare:

Iulia Vântur, 42 de ani, este una dintre marile surprize, în această toamnă, din grila de divertisment a postului Antena 1!

Iulia Vântur, superbă, ca de obicei, alături de jurații iUmor, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo
Iulia Vântur, superbă, ca de obicei, alături de jurații iUmor, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo

Vedeta s-a lansat în echipa Pro Tv, unde ne-a încântat ani la rând, cu prestația de la pupitrul știrilor sau din platourile unor emisiuni de divertisment consacrate.

După ce a pus pauză aparițiilor din showbiz-ul autohton, Iulia se întoarce, de această dată, la Antena 1. Este la fel de impunătoare și atrăgătoare, cum o știm, cu o prestanță demnă de o divă.

Citește și: Florin Călinescu revine pe TV! Va putea fi urmărit într-o emisiune foarte populară

De altfel, Iulia Vântur și-a consolidat acest statut, în ultimii ani, trăiți departe de țară, alături de iubitul ei, superstarul indian, actorul Salman Khan, românca lansându-se într-o spectaculoasă carieră muzicală.

Iulia Vântur, de șase ani, în India

Iulia Vântur s-a mutat, în urmă cu șase ani, în India, iar de atunci îi merge excelent. Frumusețea Iuliei i-a vrăjit chiar și pe cei mai tradiționaliști conaționali ai celebrului ei iubit.

Iulia Vântur, unul dintre jurații-surpriză ai celui de-al 13-lea sezon al iUmor, abia aşteaptă să se lase surprinsă de momentele amuzante de pe scena show-ului.

Vezi și: E oficial! Iulia Vântur a bătut palma cu un mare trust din țară! În ce show TV o vor vedea românii

Mă bucur să fiu aici, am auzit foarte multe lucruri bune despre emisiune! Am venit cu mult entuziasm să-i văd și eu pe concurenți. Pentru că din ce am văzut eu până acum, unii dintre ei mi s-au părut senzaționali!“, a declarat artista.

Când începe noul sezon iUmor

Premiera noului sezon al iUmor vine în porţie dublă, vineri, 9 septembrie, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Chef Sorin Bontea, Costel Bojog, Radu Pietreanu, Florin Călinescu și Iulia Vântur se numără printre invitații-surpriză care se vor așeza la masa juriului și vor decide ce concurenți merită like-ul lor.

O să-ți placă și: Primele reacții ale vedetelor, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Arată ca un puroi verde!”

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo sunt, de asemenea, nerăbdători să își cunoască noii colegi și să se lase surprinşi de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net