E oficial! Iulia Vântur a bătut palma cu un mare trust din țară! În ce show TV o vor vedea românii

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anul 2022 pare să fie cel al transferurilor din televiziuni, căci tot mai multe vedete trec uneori cu foarte mare ușurință de la un post la altul. Iată că după mutarea lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D, Monica Bârlădeanu la Antenă după ani la Pro TV, surprizele continuă.

E oficial! Iulia Vântur a bătut palma cu un mare trust din țară!
E oficial! Iulia Vântur a bătut palma cu un mare trust din țară!

Trecerea la grila de toamnă vine cu schimbări surprinzătoare pentru Antena 1. Reporterii Click! au aflat că una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, „iUmor”, are pe lista invitaţilor speciali două nume care vor face record de audienţă, cu siguranţă: Iulia Vântur (42 de ani) şi Florin Călinescu (66 de ani) vor sta la masa juriului format din Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

Contractele în televiziune sunt foarte drastice și bine puse la punct, astfel că, o vedetă după ce semnează cu o televiziune nu mai are voie să apară la un alt post TV. Sunt contracte pe sezon, pe mai multe show-uri, sau pentru o simplă emisiune de televiziune. 

Vezi și: Toată India a vuit! Gestul controversat al lui Salman Khan față de Iulia Vântur

Iulia Vântur revine pe micile ecrane!

Îndrăgitul și celebrul actor Florin Călinescu (66 de ani) a filmat ca jurat la «iUmor», fiind coleg cu Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. După ce a plecat de la Pro TV și a trecut pe la Prima TV, acum Călinescu a acceptat oferta producătorilor de la Antena 1, la iUmor, pentru sezonul 13 al show-ului. Și, tot în aceeași emisiune, va veni nimeni alta decât Iulia Vântur (42 de ani), care după mulți ani de Pro TV, a decis să se mute la un alt post de televiziune.

Nu rata nici: Iulia Vântur a dat din casă! Vrea copii cu Salman Khan! «Dac-o vrea Cel de Sus, o să avem»

În ultimul interviu pentru Click! Iulia povestea că are noi proiecte de televiziune. Să sperăm că nu a fost doar o invitată specială și că va mai avea proiecte la același post și că o vom vedea în noi emisiuni TV. La fel s-a întâmplat și Monicăi Bârlădeanu care, după "Vlad" de la Pro TV, a primit rolul de la invitat special de jurat de la «iUmor» și apoi pe cel de prezentatoare de la «Splash, Vedete la apă». Și tot în această emisiune, îi veți vedea pe Jorge, Zanidache, Diana Sar sau Otniela, foste vedete Pro TV în sezoanele trecute.

Interesant și: Iulia Vântur, petrecere inedită la 42 de ani! Imagini rare cu prezentatoarea româncă, în sânul familiei din India

Călinescu a început deja filmările

Florin Călinescu a început recent filmările în calitate de jurat, pentru emisiunea „iUmor” de la Antena 1, unde va fi, pentru o ediţie cu totul specială, coleg al deja celebrului trio format din Mihai Bendeac (39 de ani), Delia (40 de ani) şi Cheloo (44 de ani).

După ce a plecat de la PRO TV, unde a făcut parte din alt juriu îndrăgit, cel de la „Românii au talent”, actorul a trecut pe la Prima TV, unde a realizat pentru doar câteva luni o emisiune ce i-a purtat numele. După o pauză de un sezon, Florin Călinescu a fost din nou adus în faţa telespectatorilor de producătorii „iUmor”, care l-au cooptat pentru ealizarea celui de-al 13-lea sezon ce va debuta în toamnă.

Laura Cosoi, actriță principală într-un serial marca PRO

O altă veste impresionantă a fost știrea că Laura Cosoi se întoarce la TV, după o lungă pauză, ea fiind vedetă a Pro TV-ului. Actrița a filmat pentru serialul «Pup-o, mă!» care va putea fi văzut din toamna asta la Prima TV.

Însă în această producție nu va apărea și Cosmin Seleși, care se aude că a semnat cu Pro TV-ul pentru noul concurs - game show - «Batem palma», dar nu a confirmat nimeni și nici nu există spoturi pe micile ecrane.

Jojo, de la Kanal D la «Clanul» PRO-TV-ului

Și, tot la Pro TV, în serialul «Clanul», sunt foarte mulți actori care au venit din alte producții de televiziune. De exemplu, Jojo înainte de a juca la Pro TV, a avut un alt rol în serialul "Strada Speranței" de la Kanal D, însă proiectul s-a încheiat pentru ea.

Și actorii din rolurile principale Denis Hanganu și Marian Olteanu au jucat la Antena 1 în "Sacrificiul". În același serial vor mai juca Carmen Tănase, Denis Ștefan sau Vladimir Drăghia, actori care revin în televiziune.

Hai să afli și: Cine este Mara Bănică, fosta prezentatoare de la Acces Direct? A dat Antena 1 pe PRO TV!

Monica Bârlădeanu, mutare la „Splash, vedete la apă!

O altă mutare recentă surprinzătoare este cea făcută de Monica Bârlădeanu (43 de ani), care a trecut de la PRO TV la Antena 1, unde prezintă, mai nou, emisiunea estivală cu sărituri spectaculoase în piscină, „Splash! Vedete la apă”. 

Istoria recentă din televiziune arată că rolul de jurat special în emisiunea „iUmor” de la Antena 1 pare o rampă de lansare pentru alte proiecte în acelaşi trust. Aşa s-a întâmplat şi cu Monica Bîrlădeanu. Ea a primit cârma propriei emisiuni abia după ce „i s-a făcut botezul” la „iUmor”, unde a fost şi ea colegă cu Bendeac, Delia şi Cheloo.

Chiar dacă participarea în serialul „Vlad” de la PRO TV părea să îi asigure o altă colaborare la acelaşi post, iată că Monica a fost foarte bucuroasă să accepte colaborarea cu Antena 1... De altfel, putem spune că Antena 1 se află în plină „campanie de agăţare” a celor care au colaborat cu PRO TV şi au făcut audienţe-record pentru acest post, căci au cooptat pentru „Splash!” şi alte nume de la concurenţă: Jorge, Zanidache, Diana Sar, Otniela.

Dan Negru a părăsit Antena 1

2022 pare să fie anul transferurilor surprinzătoare din televiziune, căci tot mai mulţi prezentatori trec, uneori cu foarte mare uşurinţă, de la un post la altul. Cea mai şocantă mutare din ultima vreme este, cu siguranţă, cea făcută de Dan Negru (51 de ani), care a plecat de la Antena 1 după 22 de ani. El realizează acum la Kanal D doup emisiuni: „Jocul cuvintelor” şi „Tu urmezi”, cea de-a doua urmând a fi lansată abia din toamnă. 

Schimbări și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Și tot anul acesta în sezonul nou din "Sunt celebru, scoate-mă de aici", concurenții sunt foste vedete de la Antena 1 sau de la Kanal D. Cântăreața Lidia Buble a fost concurentă la "Asia Express", Anisia Gafton, fostă concurenă la "Te cunosc de undeva", Ruxi - creator de conținut și fosta câștigătoare "Bravo, ai stil", Mara Bănică (jurnalist), Giani Kiriță (fotbalist) Răzvan Botezatu (influencer și fost prezentator TV) și Cornel Palade (actor comediant), toți foști colaboratori la Antena 1. Să nu uităm că nu au fost anunțați încă concurenții de la noul sezon "Te cunosc de undeva" și vor mai fi surprize de la Kanal D si reveniri pe micile ecrane.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net