Toată India a vuit! Gestul controversat al lui Salman Khan față de Iulia Vântur

Iulia Vântur locuiește de mai bine de 8 ani în India, iar de câțiva ani se află într-o relație cu starul Salman Khan. Încurcate mai sunt căile iubirii, căci prezentatoarea tv a reușit să-l cucerească pe faimosul actor de la Bollywood, varianta indiană a Hollywood-ului americănesc. Diva a povestit, într-un interviu, cum a intervenit iubitul ei în cariera sa profesională.

Iulia Vântur
Iulia Vântur, celebră în România, dar și în India

Iulia Vântur, ajutată de Salman Khan să devină vedetă peste hotare!

Mulți știu, puțini poate îți aduc aminte, însă Iulia Vântur a cochetat cu actoria încă din 2014. După ce a demonstrat tot ce se poate ca prezentatoare de știri și show-uri de divertisment, ea a fost cooptată în diverse producții, una dintre ele chiar și cu celebra Demi Moore pe scenă.

Iată și: Iulia Vântur, despre nunta și copii cu Salman Khan! Nu se vede îmbrăcând rochia de mireasă!

Câțiva ani mai târziu, Iulia Vântur l-a cunoscut pe Salman Khan, care a făcut un gest controversat pentru românca noastră. Mai exact, și-a pus obrazul pentru ea, cum s-ar zice, cu toate că presa din India nu a fost prea prietenoasă cu fosta vedetă Pro TV, ba chiar credeau că totul este o aventură măruntă. Timpul a demonstrat că Iulia Vântur înseamnă ceva cu adevărat pentru Salman Khan.

Citește și: Iulia Vântur, petrecere inedită la 42 de ani! Imagini rare cu prezentatoarea româncă, în sânul familiei din India

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă.

Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India.

Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a declarat Iulia Vântur pentru viva.ro.

Mai vezi și: Iulia Vântur, lecție de senzualitate și eleganță! Ce rochie a purtat

Fosta prezentatoare de știri a jucat pentru prima dată într-un film în 2008, în pelicula Bunraku, regia lui Guy Moshe, iar colegi i-a avut pe Demi Moore, John Hartnet, Woody Harelson, Marcel Iureș. În 2013, Iulia Vântur și-a jucat propriul rol în Las Fierbinți, Serviciul Român de Comedie și chiar în episodul aniversar La bloc.

Ups: Vedetele au făcut parada modei la petrecerea anului! Cele mai electrizante ținute

În 2014, după ce se instalase deja în India, vedeta a jucat în primul ei film indian O Teri song Umbakkum, o peliculă produsă de Atul Agnihotri, avându-i în rolurile principale pe îndrăgiții actori bollywoodieni Pulkit Samrat și Sarah Jane Dias, în regia lui Umesh Bhisht, un film lansat în India în luna martie 2014. Nu în ultimul rând, actrița și cântă, având un succes răsunător în India, unde s-a stabilit.

Iulia Vântur și-a început cariera de prezentatoare la un post local din Iași, după care a fost cooptată în echipa Pro TV de la București din 2006 până în 2016. A prezentat mai multe ediții Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică. De altfel, a lucrat și ca model de la 15 ani, iar la 17 a devenit chiar instructor de modele în Iași. A fost selectată chiar și pentru Miss România, însă nu a participat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
colaj coolio png
FotoJet jpg
mama gemeni png
Masini cu rusi care fug de inrolare asteaptă să intre în Georgia FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg