Iulia Vântur, despre nunta și copii cu Salman Khan! Nu se vede îmbrăcând rochia de mireasă!

Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, rupe tăcerea și face lumină în privința zvonurilor despre despărțirea sa de actorul Salman Khan. Fosta prezentatoare a vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre motivul pentru care, de multă vreme, nu mai simte nevoia să-și justifice acțiunile în fața celorlalți. 

Iulia Vântur nu are planuri de căsătorie cu Salman Khan
Iulia Vântur nu are planuri de căsătorie cu Salman Khan

Iulia Vântur a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește relația sa cu Salman Khan, iar rare au fost ocaziile în care a oferit detalii din sfera amoroasă. Nu a ascultat zvonurile răutăcioase și nici nu a simțit dorința de a oferi o explicație. Recent a făcut însă o excepție și a clarificat anumite chestiuni care rămăseseră neclare. 

Citește și: Iulia Vântur, revenire spectaculoasă în televiziune 

Iulia Vântur a infirmat despărțirea de Salman Khan 

Într-un interviu acordat publicației Viva!, Iulia Vântur a infirmat despărțirea de Salman Khan și a subliniat că viața ei amoroasă este dominată de constanță și de împliinire. Cu toate acestea, vedeta nu are planuri de nuntă și nici nu se gândește cu nerăbdare la ziua în care va deveni mamă. Iulia este de părere că un act nu are vreun impact decisiv asupra iubirii dintre doi oameni și, cu siguranță, nu hârtiile semnate la starea civilă decid soarta unei relații. 

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani", a declarat fosta prezentatoare de la PRO TV. 

Întrebată dacă a obosit să tot fie întrebată când se va căsători și când va deveni mamă, Iulia a oferit un răspuns simplu, dar foarte clar: „Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!"

Iulia Vântur a învățat să ignore criticile și sfaturile nesolicitate ale celor din jur 

Cât despre gura lumii, Iulia a învățat, cu timpul, că nu o asculte și să ia doar deciziile care îi sunt pe plac, indiferent de reacțiile celor din jur. 

Vezi și: Iulia Vântur te cucerește instant! Uite cum a apărut la un eveniment 

„A fost un proces cu mine însămi, în urma căruia am realizat că opiniile, prejudecățile sau așteptările oamenilor în ceea ce mă privește nu sunt un indicator pentru calea pe care trebuie să o urmez și, în mod clar, nu trebuie să aibă putere de decizie în viața mea. Suntem singurii care ne putem decide viața. Noi înșine și Dumnezeu", a povestit Iulia Vântur. 

Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu zece ani și a reușit să devină un nume cunoscut în televiziunea și industria divertismentului din țara respectivă. A lansat piese și a îmbrățișat cu drag cultura promovată la Bollywood.

Ar putea să te intereseze și: Iulia Vântur a dat din casă! Vrea copii cu Salman Khan 

S-a adaptat perfect în țara care a adoptat-o, dar România continuă să ocupe un loc aparte în sufletul său. Astfel, revine ori de câte ori are ocazia în țara natală, pentru a petrece clipe de calitate alături de familie și prieteni. 

Iulia muncește din greu și are planuri mari. Intenționează să lanseze propriul program de divertisment în India, însă nu ne-a oferit încă detalii suplimentare! Toate la timpul lor pare să fie deviza după care se ghidează frumoasa artistă!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net