Iulia Vântur te cucerește instant! Uite cum a apărut la un eveniment

Ultima actualizare:

Iulia Vântur face din nou ravagii în India. Frumoasă vedetă a strălucit la evenimentul de lansare a unei noi colecții de bijuterii, iar imaginile postate în spațiul online te lasă fără cuvinte. 

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la un eveniment din India
Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la un eveniment din India

Iulia Vântur face furori în India

Fosta prezentatoare de la Pro TV a devenit o adevărată regină la Bollywood. Îndrăgita vedetă nu i-a furat doar inima starului Salman Khan, ci tuturor indienilor. Recent, Iulia a reușit din nou să fascineze pe toată lumea, cu o apariție spectaculoasă. 

Pe lângă muzică și filme, Iulia Vântur este imaginea unui brand de bijuterii din India. Recent, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a avut un eveniment strălucitor. Luni, ea a participat la lansarea unei colecții dedicate mireselor. 

Citește și Prețul astronomic pe care îl cere Iulia Vântur la un concert de-al ei

Iulia Vântur a anunțat evenimentul pe contul său de Instagram, unde a publicat și un video splendid, cu ea îmbrăcată ca o mireasă, din India, plină de bijuterii extravagante și voluminoase. Printre persoanele care i-au admirat apariția s-a numărat și Andra, care n-a ezitat să-i ofere un like.

Iulia Vântur, apariție sclipitoare la un eveniment din India

În imaginile din clipul făcut public pe rețeaua de socializare, Iulia arată răvășitor. Ca o adevărtă regină de la Bollywood, fosta vedetă de la Pro TV poartă inele, coliere, cercei și brățări sclipitoare. Apariția ei este, ca de obice, una spectaculoasă și a strâns o mulțime de complimente și aprecieri pe contul ei. 

De mai bine de 2 ani, frumoasa Iulia Vântur este imaginea unui brand de bijuterii din India. Ea a anunțat cu multă pasiune parteneriatul pe pagina s-a Instagram.

“Acesta este un proiect frumos, realizat cu dragoste și pasiune pentru frumos. Mă bucur să fiu chipul pentru studio6jewels, proiectată de Parul Khanna. Sunt sigură că o să vă placă designul ei de bijuterii, la fel de mult ca mie. O să vă ținem la curent cu mai multe în curând. Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși”, scria Iulia Vântur pe rețeua de socializare, când a anunțat asocierea cu acest brand, conform Libertatea.

Citește și Iulia Vântur l-a trădat pe Salman Khan? Care este de fapt primul actor indian care i-a furat inima

Iulia Vântur s-a mutat în urmă cu zece ani în India, iar cariera ei a exlodat de atunci. Se vehiculează chiar că frumoasa prezentatoare ar fi ajuns milionară. Vedeta nu duce lipsă de concerte și este dorită des în filme și reclame. După ce i-a cucerit inima actorului Salman Khan, fosta vedetă de la Pro TV a devenit o regină la Bollywood.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net