Prețul astronomic pe care îl cere Iulia Vântur la un concert de-al ei în India

Iulia Vântur s-a mutat în urmă cu zece ani în India, acolo unde cariera ei a prins contur. Se vehiculează chiar că românca ar fi ajuns milionară în urma concertelor sale, iar dacă ar fi să judecăm după prețul biletelor, informația ar putea fi justă. Iată cât le cere Iulia Vântur celor care vor să o vadă live!

1 iulia vantur 2 jpg jpeg
Cât cere Iulia Vântur pe un singur bilet la concertul său Foto: Arhivă personală

Nu mai este un secret faptul că Iulia Vântur și-a „mutat” cariera artistică din România în India, acolo unde se bucură de multă apreciere din partea publicului. Pe lângă acest lucru, se pare că Iulia nu stă deloc rău nici la capitolul financiar, având în vedere sumele pe care le percepe pentru un concert de-al său. 

Cât cere Iulia Vântur pe un singur bilet la concertul său

Iulia Vântur a părăsit România în urma cu zece ani, mutându-se în India, acolo unde a început o relație și cu celebrul actor Salman Khan. Deși multe voci susțineau că vedeta româncă se află în umbră partenerului ei mult mai celebru, iată că în ultima perioadă, cariera Iuliei se află pe culmile succesului.

După o perioadă de acomodare cu cultura indiană, timp în care a învățat și limba hindi, Iulia Vântur și-a extins cariera în plan muzical, dar și în cinematografie, iar în prezent se vehiculează că aceasta ar fi devenit milionară, în urma concertelor pe care le-a susținut până acum.

Și, pe bună dreptate, dacă ar fi să analizăm suma pe care o cere Iulia pentru biletele la concertele sale, informația s-ar putea adeveri.

Potrivit presei din India, se estimează că averea Iuliei Vântur s-ar ridica la suma de aproximativ 10 milioane de euro în prezent. Vedeta româncă ar fi ajuns la această performanță în urma concertelor sale în special, chiar dacă a avut, de-a lungul timpului, și proiecte cinematografice. Un singur bilet la concertul său poate ajunge să coste și 150 de dolari (în jur de 700 de RON), astfel că, în timp, dacă s-a bucurat de săli pline, Iulia a agonisit ceva bani!

stanga
dreapta
salman khan iulia vantur jpg
Salman Khan si Iulia Vantur jpeg
Iulia Vantur salman khan jpg
iulia vantur salman khan scena jpg
6 iulia vantur si salman khan jpg jpeg
Iulia Vantur Salman Khan 122 jpeg
iulia vantur salman khan jpeg
iulia vantur salman khan jpeg

Relația Iuliei Vântur cu Salman Khan

De-a lungul timpului, Iulia Vântur a fost destul de evazivă în legătură cu declarațiile cu privire la relația ei cu Salman Khan, cu toate că se ajunsese într-un punct în care nu mai putea să nege.

Partenerul ei a avut, cu siguranță, un rol important în deschiderea de noi oportunități pentru Iulia, care se bucură acum de o carieră înfloritoare în India. De asemenea, se pare că iubirea pentru actor a făcut-o și să se mute definitiv din România, pentru a-i fi acestuia alături, deși, de-a lungul timpului, au existat zvonuri cu privire la despărțiri și împăcări între aceștia.

Citește și: INTERVIU Iulia Vântur, adevărul despre situația ei din India. Se întoarce sau nu la Salman Khan?

Iulia Vântur își dorește să devină mămică

Cei doi au ales să-și consume relația în mod discret, însă Iulia Vântur mărturisea în urmă cu ceva vreme că s-ar vedea mămică, chiar dacă ea și Salman nu sunt căsătoriți. Iulia Vântur nu se grăbește însă să pășească în fața altarului.

Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat mi s-a pus încontinuu această întrebare.

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară.

Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mamă să fiu responsabilă și bună.”, declara ea. 

Citește și: Iulia Vântur a dat lovitura în India, alături de Salman Khan. Cum s-au tachinat pe scenă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png