Iulia Vântur a dat lovitura în India, alături de Salman Khan. Cum s-au tachinat pe scenă

Ultima actualizare:

Nu mai este nici o îndoială că românca noastră este pe cai mari în India şi că nimic nu o mai poate întoarce în ţară. Iulia Vântur a avut două apariţii în India de milioane de vizualizări, de care este foarte mândră. Click! îţi spune ce s-a întâmplat şi ce ar putea urma pentru fosta prezentatoare de la „Ferma vedetelor”. 

Iulia Vântur și Salman Khan  au vorbit în emisiunea  „Big Boss” despre melodia  pe care au lansat-o
Iulia Vântur și Salman Khan au vorbit în emisiunea „Big Boss” despre melodia pe care au lansat-o

După cele întâmplate în weekendul trecut în India s-ar părea că Iulia Vântur (41 de ani) şi-a găsit calea şi o mulţime de admiratori. Pentru început vă spunem că românca noastră a lansat o piesă „Main Chala”, o baladă de dragoste pe care românca o cântă împreună cu Guru Randhawa, un indian de succes. Împreună au filmat un videoclip în care apar în rolurile principale nimeni alţii decât Salman Khan şi actriţa Pragya Jaiswal. „O poveste de dragoste vine să-şi lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Staţi aproape!”, a scris Iulia Vântur pe Instagram. În doar 24 de ore videoclipul a fost foarte urmărit, ajungând la aproape 20 de milioane de vizualizări. 

Ar putea face parte din show-ul «Big Boss» 

Iulia Vântur a fost foarte încântată că visul ei de a avea o carieră în India prinde contur şi surse apropiate ei ne-au spus că este în al nouălea cer de fericire. Mai mult decât atât, ea a fost invitată pe scena de la „Big Boss”, un fel de „Big Brother” de la noi, a cântat piesa şi s-a aflat pentru prima oară oficial pe o scenă alături de Salman.

image

În timp ce Salman a rugat-o pe Iulia să vorbească despre „Main Chala”, ea a spus că videoclipul îl prezintă pe el şi „o fată superbă”, Pragya, care apoi li s-a alăturat pe scenă. Salman a tachinat-o pe Iulia, care i-a făcut o cerere specială. „Aap dono please dance kijiye (Vă rugăm să dansaţi împreună)”, i-a spus aceasta în indiană şi actorul s-a conformat şi a dansat împreună cu Pragya.

Este clar că după această apariţie Iuliei i se vor deschide multe porţi şi va avea multe oferte. Unii spun că s-ar putea să facă parte din Big Boss şi că nu ar mai avea motive să se întoarcă în ţara ei de origine pentru alte oferte.

Pentru cei ce nu ştiu, Iulia Vântur face o mulţime de lucruri atât în ţară, cât şi în India, unde este imaginea unei firme de bijuterii pe care le-a purtat şi în noul ei videoclip. Şi ofertele tot apar pentru românca noastră care este momentan fericită pentru ce se întâmplă cu cariera ei internaţională.   

Iulia Vântur a prezentat Gala UCIN în România

Pe 20 septembrie, anul trecut, Iulia Vântur (41 de ani) a fost din nou prezentatoare, atunci la gala premiilor UCIN, care au avut loc la Opera Română din București. Atunci, fosta prezentatoare de la Pro TV a fost deranjată că am întrebat-o dacă are proiecte cu Salman Khan însă am aflat că e superstițioasă și nu-i place să vorbească despre ceva ce încă nu a avut loc.

image

"Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm. Mi s-a oferit un proiect cu Salman Khan, dar ideea e că nu vreau... poate nu-mi doresc să jucăm împreună", spunea atunci vedeta. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net