Iulia Vântur l-a trădat pe Salman Khan? Care este de fapt primul actor indian care i-a furat inima

Ultima actualizare:

Iulia Vântur a recunoscut pentru presa din India că primul actor indian față de care a manifestat dintodeauna o mare pasiune nu este Salman Khan. 

salman khan iulia vantur jpg

Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai populare cupluri de la Bollywood, iar românca este foarte apreciată de către fanii renumitului actor. 

Chiar dacă au existat și zvonuri despre o posibilă despărțire, Iulia Vântur a declarat că relația din ea și Salman Khan este una solidă și că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. 

Cu toate aceastea, în cadrul unui interviu recent, Iulia Vântur a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare, la care probabil nici măcar Salman Khan nu se aștepta. Actrița româncă a declarat că unul dintre actorii din cetatea filmului indian cu care și-ar dori cel mai mult să lucreze nu este partenerul ei Salman Khan, ci actorul Kabir Bedi. Mai mult, Iulia Vântur a recunoscut că Bedi a fost de fapt prima ei mare pasiune, când, la vârsta de cinci ani, l-a văzut în pelicula Sandokan. 

Una dintre cele mai memorabile întâmplări pentru Iulia Vântur a fost momentul când l-a întâlnit pe Kabir Bedi, în cadrul unui spectacol. Românca se afla pe scenă, dansa și cânta, iar actorul Kabir Bedi o aplauda în primele rânduri, în semn de apreciere.

Iulia Vântur a menționat că a fost de-a dreptul copleșită să vadă cum un artist pe care l-a apreciat dintotdeauna se uită cu încântare la reprezentația ei. 

Kabir Bedi, în rolul lui Sandokan
Kabir Bedi, în rolul lui Sandokan

Sunt foarte mulți pe care îi apreciez, însă este unul pe care îl admir de când eram copil. Numele lui este Kabir Bedi, obișnuiam să ne uităm în România la filmul „Sandokan”. El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir. L-am întâlnit și m-am bucurat foarte mult. La un moment dat, când am cântat la un spectacol de premiere, era acolo și mă susținea.

Mă simțeam atât de binecuvântată în acel moment, știind că cineva pe care îl apreciez și am o pasiune pentru el încă din copilărie era acolo și mă încuraja, acela a fost un moment special pentru mine”, a declarat Iulia Vântur în exclusivitate pentru pinkvilla.com

Iulia Vântur vrea să iasă din umbra lui Salman Khan

Iulia Vântur a mai vorbit în cadrul interviului pentru presa din India că își dorește să iasă din umbra lui Salman Khan și să fie recunoscută și pentru talentul ei, nu numai datorită asocierii cu unul dintre cei mai faimoși actori de la Bollywood. Românca a precizat că e conștientă că trebuie să muncească mult pentru a demonstra publicului de ceea ce este în stare, însă a acceptat această provocare din plin.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net