Motivul pentru care Salman Khan nu se căsătorește cu Iulia Vântur

Iulia Vântur (41 de ani) și Salman Khan (56 de ani) trăiesc de zece ani o poveste frumoasă de dragoste. Pentru iubitul său, românca a renunțat la cariera sa în România și s-a mutat în India. Mulți se întreabă însă de ce nu s-au căsătorit, iar adevărul a ieșit la iveală.

Salman Khan și Iulia Vântur au o relație de 10 ani
Salman Khan și Iulia Vântur au o relație de 10 ani

Iulia Vântur s-a mutat din 2012 în India, pentru a fi alături de iubitul săi, actorul Salman Khan. Ea a renunțat la cariera în televiziune din țară, dar se poate mândri că și-a făcut un nume și la Bollywood, cu ajutorul faimosului ei iubit.

Totuși, Iulia și Salman nu par să își facă niciun plan de căsătorie. Asta pentru că, așa cum a declarat românca într-un interviu pentru  Bollywood Hungman, Iulia nu pare să își dorească acest lucru. Ea a spus că până și mama ei o tot întreba când se mărită, până i-a dat un răspuns tranșant.

”Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur, conform viva.ro.

Iulia Vântur și-ar dori să fie mamă

Nu este ceva nou, însă: Iulia a mai vorbit despre căsnicie și a recunoscut că, dacă se vede mamă, nu ține neapărat să se mărite.

Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună”, a spus Iulia, într-un alt interviu.

Salman Khan nu crede în căsătorie

Se pare că nici Salman Khan nu este interest de acest subiect, el declarând, acum ceva vreme, că nu crede în căsătorie.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.', a spus actorul, într-un interviu mai vechi.

Iulia Vântur, fără Salman Khan de Revelion?

În ciuda faptului că sunt împreună de zece ani, Iulia Vântur și Salman Khan evită să apară împreună sau unul lângo altul, chiar și în momente împortante. Chiar și despre relația lor, ei au vorbit în public cu greu și după mult timp.

Cel mai recent, Iulia a strânit un nou val de comentarii după ce a publicat mai multe imagini de Revelion, în care Salman nu este prezent. Nu se știe însă dacă actorul nu a fost cu ea în seara din ani sau pur și simplu a ales, din nou, să nu apară în poze cu iubita sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net