Iulia Vântur, lecție de senzualitate și eleganță! Ce rochie a purtat

Ultima actualizare:

Iulia Vântur a bifat o reală apariție în cadrul petrecerii organizate de revista Viva!, joi seară, 2 iunie. Mai multe vedete au pășit pe covorul roșu în cadrul evenimentului, cu ținute care mai de care mai spectaculoase, iar Iulia a reușit să se remarce printre toate acestea.

Iulia Vântur e pregătită să recucerească România, după succesul de care se bucură de ceva vreme în India. Fosta prezentatoare TV știe cum să își facă apariția în cadrul evenimentelor mondene, astfel încât aceasta să fie una memorabilă. 

Citește și: Prețul astronomic pe care îl cere Iulia Vântur la un concert de-al ei în India

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la petrecerea Viva!

Pentru petrecerea anuală susținută de Viva!, organizată la Clubul Diplomatic din București, dress code-ul a fost „Colors in your eyes”, astfel că vedetele autohtone s-au prezentat cu ținute în nuanțe vibrante și îndrăznețe. 

Iulia Vântur a pășit pe covorul roșu într-o rochie ce i-a pus silueta în evidență, cu câteva decupaje în zona abdomenului și un întreg design spectaculos. De culoare aurie, ținuta a atras atenția prin eleganță, plusând însă și pe senzualitate.

Citește și: Vedetele au făcut parada modei la petrecerea anului! Cele mai electrizante ținute

Artista a știut cum să își poarte outfit-ul astfel încât să își scoată în relief cele mai de preț atuuri fizice, adăugând întregului look și un zâmbet radiant. De asemenea, un voal lateral care a avut rolul de „trenă” reinterpretată a completat perfect ținuta, atrăgând totodată atenția. 

Fără să încarce întregul ansamblu cu prea multe accesorii și bijuterii, Iulia Vântur a optat pentru simplitate la acest capitol, care uneori reprezintă cea mai sigură dovadă de rafinament. În privința părului și a machiajului, artista optat pentru un look lejer, cu părul desprins, menținând linia simplității. 

Iulia Vântur a cucerit India

Iulia Vântur a părăsit România în urma cu zece ani, mutându-se în India, acolo unde a început o relație și cu celebrul actor Salman Khan. Cariera ei a prins contur în țara care a „adoptat-o”, aceasta bucurându-se de multă apreciere din partea publicului.

De curând, s-a aflat că nu sunt deloc puțini cei care plătesc sume destul de mari pentru a o vedea live, în concerte, astfel că se vehiculează că Iulia a strâns o avere considerabilă în urma carierei sale artistice din India.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net