Iulia Vântur și Andreea Raicu, superbe într-o fotografie de colecție. Mesajul emoționant al blondinei pentru prietena ei

Ultima actualizare:

Andreea Raicu a împlinit, pe 18 iulie, 45 de ani, iar una dintre prietenele ei din showbiz, care i-au simțit cel mai mult lipsa, a fost chiar Iulia Vântur, iubita lui Salman Khan. Blondina a felicitat-o pe Raicu printr-o urare emoționantă, însoțită de o imagine superbă cu ele două, de acum câțiva ani. 

image

Iulia Vântur s-a stabilit în India de ceva vreme, dar vedeta are și momente când se gândește cu nostalgie la prietenii pe care îi avea în România, iar una dintre aceste persoane este chiar Andreea Raicu. Legătura dintre iubita lui Salman Khan și Raicu este una foarte veche, cele două se cunosc de ani buni și și-au sărbătorit adesea zilele de naștere împreună. 

Wow: Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Ce a fost nevoită să poarte tot concediul

Andreea Raicu și-a celebrat și anul acesta ziua de naștere, dar, din păcate, cea care nu a putut fi prezentă, a fost vechea ei prietenă, Iulia Vântur. Actrița locuiește în prezent în India, însă chiar și de la mii de kilometri depărtare nu a uitat să-i transmită bunei sale colege de breaslă un mesaj întru totul emoționant, în care își exprima aprecierea și dorul de momentele petrecute împreună. Urarea a fost însoțită de o imagine superbă cu cele două, de acum câțiva ani, la un eveniment special, unde li s-a alăturat și Corina Bârlădeanu și Dana Sota. 

Nu rata nici: Iulia Vântur l-a trădat pe Salman Khan? Care este de fapt primul actor indian care i-a furat inima

«La multi ani, draga mea @araicu 🤗❤️ Sa ai dragoste in suflet, pace in minte si zambet pe fata mereu. Sa te bucuri de tine, de oamenii dragi si de tot ce viata ti-a oferit in dar! Pregateste-te, mai vin! Multe lucruri bune 🤗 si o imbratisare cu drag», a scris Iulia Vântur pe Instagram. 

Iulia Vântur revine la TV, într-un show de senzație

Iulia Vântur, 42 de ani, a făcut o schimbare majoră în viața ei când, în urmă cu 10 ani, a decis să părăsească România pentru a se muta în India, alături de iubitul ei, celebrul actor Salman Khan. 

Vezi și: Iulia Vântur te cucerește instant! Uite cum a apărut la un eveniment

Blondina a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre următorul ei proiect de amploare, un show de televiziune internațional, ce-l va avea în distribuție și pe partenerul ei, Salman Khan.

  „Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat, Iulia Vântur pentru Click!

Vedeta a finalizat și o serie de concerte în Statele Unite ale Americii, dar a avut timp și pentru o scurtă «escală» în România, unde a făcut furori la petrecerea Viva. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net