Locul de vis unde a plecat Andreea Raicu de ziua ei! Vedeta împlinește 45 de ani

Ultima actualizare:

Frumoasa Andreea Raicu împlinește, pe 18 iulie, vârsta de 45 de ani. Pentru a celebra momentul, vedeta a ales o locație de vis. Ajunsă deja la destinație, fosta prezentatoare TV s-a afișat într-o rochie superbă chiar în momentul în care soarele se pregătea să apună.

Locul de vis unde a plecat Andreea Raicu de ziua ei!
Locul de vis unde a plecat Andreea Raicu de ziua ei!

După ce a fost de curând pe insula Creta, Andreea Raicu a fugit din nou într-o mică călătorie. Sperăm că, de această dată, îndrăgita vedetă nu a mai întâmpinat probleme legate de bagaj, după ce, în Grecia, hainele i-au fost rătăcite.

Citește și: Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Ce a fost nevoită să poarte tot concediul

Cu doar câteva ore înainte de ziua de naștere, Andreea Raicu și-a făcut fanii să viseze la locuri frumoase după ce a postat un clip superb pe contul ei de Instagram. În imagini, fosta prezentatoare TV pare să fie în celebra regiune Toscana, din Italia, admirând un apus de soare care te lasă fără cuvinte.

E foarte interesant! Află: Cât costă o noapte în camera Andreei Raicu? Vedeta e în Greci

Andreea Raicu a fugit în Toscana de ziua de ei! A întors toate privirile într-o rochie care-i scoate în evidență formele

Imaginile încântătoare în care Andreea Raicu strălucește, iar în depărtare se văd faimoasele dealuri și podgorii din Toscana, au atras peste 70 de mii de vizualizari pe Instagram.

Credem că ți-ar plăcea și: Vedete sexy, de peste 40 de ani, din România. Se întrec în poze provocatoare!

De curând, vedeta a fost plecată și în Grecia, unde haosul din aeroporturile europene i-a afectat concediul. Andreei i s-a rătăcit bagajul, astfel că toată vacanța a fost nevoită să improvizeze.

Deși a postat câteva fotografii incendiare din insula Creta, îndrăgita vedetă pare că n-a avut la dispoziție o vestimentație prea variată. În cele din urmă, Andreea Raicu s-a descurcat, conștientizând că oricum nu ai nevoie de atâtea lucruri într-un sejur.

Sigur te interesează: Ai grijă unde pleci în vacanță în Europa! Cele mai proaste 10 aeroporturi în ceea ce privește întârzierile

Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână cu câteva haine și creme. Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie. We can adapt to anything!”, a transmis Andreea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net