Vedete sexy, de peste 40 de ani, din România. Se întrec în poze provocatoare!

Ultima actualizare:

Pentru ei vârsta e doar un număr! Fac ce fac și demonstrează cu fiecare nouă apariție că au găsit secretul tinereții, fără prea mari eforturi. Iată cele mai sexy vedete din România, trecute de 40 de ani!

cub vedete sexy 40 de ani png

Mulți susțin că întregul concept care gravitează în jurul cuvântului „sexy” ține doar de atitudine și de încrederea în sine, însă știm deja că și factorul fizic e printre cerințele „cheie”.

Dacă pentru unii aspectul fizic nu mai e o prioritate după ce au atins o anumită vârstă, avem câteva vedete autohtone care demontează orice mit legat de raportul dintre sex appeal și trecerea anilor. 

Anna Lesko, sexy la cei 43 de ani

Anna Lesko e deja cunoscută pentru spiritul său dezinvolt și liber, care nu dorește să se încadreze în tipare. Chiar dacă e mama unui băiețel și e trecută de 40 de ani, Anna Lesko nu a renunțat la aparițiile ei sexy și provocatoare, marcate prin ținute cât mai îndrăznețe.

Deși e adesea criticată în baza acestei alegeri, cântăreața nu pleacă urechea la părerile nesolicitate și continuă să mizeze pe atuurile sale fizice.

Citește și: INTERVIU Anna Lesko, despre "Fermă", aparițiile sexy și viața de mamă: «Adam este cel mai sensibil subiect pe lumea asta»

Lesko a stârnit de curând controverse și în timpul participării sale la emisiunea „Ferma”, prin atitudine și modul în care aborda problemele. Aceasta a vrut să „decreteze” chiar și „Săptămâna sexy” pe platourile show-ului, dorindu-și ca și ceilalți concurenți să fie la fel de provocatori ca ea din punct de vedere vestimentar și nu numai!

Andreea Raicu, o altă vedetă care nu își arată vârsta

Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, și-a păstrat la rândul său look-ul de odinioară. Diferită însă ca și comportament, Andreea emană tinerețe prin toți porii prin simpla ei apariție, având în vedere că are în continuare chipul inocent din adolescență.

De ceva vreme încoace însă, și vedeta pare tot mai încrezătoare în latura sa sexy, dorind să exploreze tot mai mult această zonă. Raicu a publicat și pe rețelele de socializare câteva imagini grăitoare în acest sens, explicând la vremea respectivă că deși nu a apărut atât de des în această ipostază, cel puțin nu în fața publicului, i se potrivește de minune și se simte bine în propria piele atunci când se prezintă în acest mod.

În ciuda calităților ei fizice, dar și morale, Andreea fiind catalogată, de-a lungul timpului, drept o femeie inteligentă și cu capul pe umeri, aceasta nu a fost prea norocoasă la capitolul „dragoste”. Aceasta a bifat relații cu nume sonore din showbiz-ul autohton, precum Cristi Chivu sau Tudor Chirilă, însă au fost sortite eșecului.

Cum arată Oana Zăvoranu la 48 de ani

Și Oana Zăvoranu a rămas la fel de „focoasă”, și din punct de vedere fizic, dar și din perspectiva comportamentului. Actrița e în continuare extrem de vocală atunci când își spune punctul de vedere, exact așa cum a cunoscut-o publicul, pe vremea în care debuta în cele mai îndrăgite telenovele românești.

Mereu a jucat rolul „fetei rele” pe micile ecrane, situație care poate coincide și cu realitatea având în vedere stilul ei de a se impune, deși mulți îi critică această latură. La cei 48 de ani, Oana Zăvoranu știe să se facă remarcată, și la nivel de opinie dar și din punct de vedere fizic.

Citește și: Oana Zăvoranu râdea de Bianca Dragușanu și o numea «Buzilă». Acum i-a scăpat ei medicul injecția cu acid hialuronic! E transformată!

Vedeta pare neschimbată odată cu trecerea anilor, menținându-și calitățile cu care a cucerit telespectatorii, chiar dacă a mai intervenit cu mici îmbunătățiri de nivel estetic. Aceasta e căsătorită din 2016 cu Alex Ashraf și, deși cei doi nu au copii, sunt fericiții „părinți” ai mai multor animale de companie, de care Oana este extrem de atașată.

De curând, Zăvoranu a revenit în prim-plan prin prisma controverselor create de noua ei serie de pe YouTube, „Oana Zăvoranu Show”, în care le critică fățiș pe cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc.

Bogdan Vlădău

Nu puteam să nu introducem și un reprezentant masculin în topul nostru, așadar Bogdan Vlădău este „norocosul”. În vârstă de 43 de ani, Bogdan se prezintă că un adevărat model de podium, păstrându-și, la rândul său, șarmul de odinioară, dar și „pătrățelele”!

Nu l-am întrebat, dar cu siguranță unul dintre secretele din spatele look-ului „sexy” se află în strânsă legătură cu relația fericită pe care o are cu fotomodelul Gina Chirilă, care este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cei doi au devenit nu de mult și părinții unei fetițe, așadar Vlădău face parte acum din liga „tăticilor sexy”!

Ioana Ginghină

Știm deja că se spune că iubirea nu are vârstă, iar Ioana Ginghină e dovada vie a faptului că sufletul pereche poate apărea oricând, chiar și după două mariaje eșuate! De asemenea, nici sex appeal-ul nu se măsoară în ani, actrița fiind în continuare conștientă de atuurile sale fizice.

Recent, Ioana Ginghină a bifat o apariție extrem de „transparentă” în cadrul unui eveniment, purtând o rochie cu „vedere” către silueta cu care se mândrește. După divorțul răsunător de Alexandru Papadopol, alături de care are și o fiică, actrița se pregătește în prezent de nunta cu actualul partener, Cristi Pitulice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net