Andreea Raicu, despre trecut «Au fost foarte mulţi ani din viaţă în care m-am considerat foarte urâtă»

Ultima actualizare:

Andreea Raicu, o îndrăgită vedetă din România a vorbit liber, fără menajamente, despre ea. Practic, putem spune că s-a confesat fanilor și i-a luat prin surpindere cu sinceritatea ei.

Andreea Raicu a prezentat numeroase emisiuni
Andreea Raicu a prezentat numeroase emisiuni

Andreea Raicu a trecut prin diferite schimbări în ultimii ani, și, în sfârșit, a putut discuta despre subiecte pe care altădată le evita.

Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre defecte, viată personală, operații estetice, dar și deciziile greșite pe care le-a luat de-a lungul vremii.

În începutul interviului acordat okmagazine.ro, Andreea Raicu a vorbit despre ocupația pe care o are în prezent, dar și despre fericire, în special despre curajul de a fi fericit.

''Sunt foarte multe lucruri pe care le fac. Cred că în primul rând antreprenor. Lifestyle antreprenor, pentru că business-ul nostru îşi doreşte să îi facă pe oameni să aibă un stil de viaţă sănătos şi liniştit, să se dezvolte şi să ajungă acolo unde-şi doresc. De foarte multe ori stăm în zona de confort sau nu acţionăm pentru că ne este teamă că nu ne iese şi vom fi judecaţi de oameni. Ai nevoie de curaj ca să fii fericit. Cred cu tărie că fericirea noastră ţine de alegerile noastre'', a spus aceasta.

Citește și Andreea Raicu, imagini fierbinți în costum de baie! Și-a pus implanturi?

Andreea Raicu, confesiuni

Rugată să facă o comparație între stresul pe care îl ai ca vedetă de televiziune și stresul din lumea afacerilor, vedeta nu s-a sfiit să răspundă. De asemenea, aceasta și-a adus aminte de o întâmplare amuzantă din copilărie, ce o caracterizează și astăzi.

''E diferit... 20 de ani, în TV, am făcut acelaşi lucru. Practic, în fiecare sezon te pregăteşti două luni, lucrezi două luni, după care pauză două luni. Aici, am pregătit un proiect, l-am lansat şi apoi a venit următorul proiect, apoi a venit un altul. Şi tot aşteptam acea pauză... Atunci când eşti antreprenor nu ai pauză. În general, e un proces care nu se termină. Dar mie mi se potriveşte asta, nu-mi place să fiu controlată, nu-mi place să mi se spună ce să fac şi nu pot să fac lucruri în care nu cred. Pur şi simplu, nu pot. M-am întâlnit de curând cu învăţătoarea mea şi mi-a zis: „Draga mea, ai rămas la fel“. „Cum adică, doamna Preda?“, o întreb. „La fel de multe întrebări pui. Când te scoteam la tablă să faci un exerciţiu, mă întrebai: «Dar de ce trebuie să îl fac?»“. Eu am nevoie să înţeleg de ce trebuie să fac un lucru, îmi e greu să mă subordonez unui sistem pe care nu-l înţeleg. În ultimii ani în televiziune, nu mai înţelegeam de ce fac ce fac. Nu-mi mai plăcea, nu mă mai motiva, simţeam că nu le mai aduc nimic oamenilor şi că nu mă mai dezvoltă nici pe mine în vreun fel'', a spus aceasta.

Ba mai mult, Andreea Raicu a vorbit despre autenticitate, ambiție, dar și curajul de a fi tu însuti.

''Cred că sunt reminiscenţe din televiziune, pentru că atunci aveam toate condiţionările acelea legate de perfecţiune. În momentul în care se deschide camera, în continuare am acest reflex. Probabil că şi antreprenoriatul a contribuit un pic aici. M-am întâlnit la un moment dat cu unul dintre prietenii mei şi mi-a zis: „Dar ce-i cu tine? Nu mai ştii de glumă, nu mai eşti amuzantă, cum erai tu de obicei.“ M-a speriat foarte tare când mi-a spus asta, pentru că nimic nu mi se pare mai trist decât să devii acea persoană ciufută, apăsată de probleme şi amară. Am stat şi m-am gândit şi mi-am dat seama că are dreptate. Era perioada de început cu business-ul, când aduceam bani de acasă şi mă gândeam cum o să plătesc salariile, a fost o perioadă foarte, foarte grea. Eram în survival mode. Când eşti aşa, nu-ţi prea mai arde de glume, încerci să găseşti soluţii. Iar când încep să vorbesc despre un subiect serios, cum sunt emoţiile, parcă nu-mi vine să râd'', a adăugat ea.

Citește și Cum scapi de 735 de kilocalorii într-o zi, cu circuitul lui Florin Cujbă, antrenorul vedetelor. Ce program a lansat acesta

''Mă consideram urâtă''

Nici despre dezvăluirea pe care Andreea Raicu a făcut-o în noua carte, potrivit căreia se considera foarte urâtă, nu a ezitat să vorbească. Acesata a povestit și despre perfecțiunea și reperele frumuseții ce nu au legătura cu realitațea.

''Dacă eşti crescut cu ideea perfecţiunii şi-ţi creezi nişte repere ale frumuseţii care n-au nicio legătură cu realitatea, vrei să atingi ceva ce nu există. La vremea respectivă, doar revistele lucrau cu photoshop, nu toată lumea avea acces la asta. Eu, evident, mă uitam la modelele de pe copertă şi mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi, şoldurile mele nu sunt la fel de subţiri ca ale lui Naomi Campbell. Îmi creasem un standard de frumuseţe şi trebuia să mă raportez la el. Cel puţin la pubertate, când se produc tot felul de transformări, chiar nu consideram că sunt frumoasă deloc'', a spus ea.

Vedeta a povestit, de asemenea, și despre tachinările din copilărie, când colegii se luau de aspectul fizic.

''Mi se spunea că sunt schiloadă, apoi că am buzele prea mari, apoi că am genunchii prea mari. Când am crescut, chiar mi se părea că am genunchii şi şoldurile prea mari, nu-mi plăceau cearcănele şi pungile de la ochi. Cu buzele a fost absolut îngrozitor. „Scheleţel“ îmi mai spuneau, nu am cum să uit cuvintele, mi-au marcat copilăria şi adolescenţa. Băieţii, în special, mă chinuiau. Băieţeii, când vor să-ţi arate afecţiunea, te trosnesc. Ei bine, m-au chinuit foarte mult. Un băieţel nu poate să admită că te place, nu poate să vină să-ţi spună: „Uite, ia o floare!“. Nu, vine şi-ţi spune „Aaa, ce buze mari ai“, își aduce aminte aceasta.

Andreea Raicu este o vedetă de televiziune din România. Aceasta a debutat ca model, a câștigat câteva importante concursuri de modelling, apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment. Actualmente, vedeta se ocupă de dezvoltare personală și scrie articole despre nutriție și frumusețe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net