Cum scapi de 735 de kilocalorii într-o zi, cu circuitul lui Florin Cujbă, antrenorul vedetelor. Ce program a lansat acesta

26 ianuarie 2022

Nu mai este deloc o fi╚Ť─â s─â lucrezi cu antrenor personal, ci o necesitate. Am v─âzut asta la vedete, care atunci c├ónd au un prof de sport, dedicat sut─â la sut─â lor, au ╚Öi rezultate fenomenale. Unul dintre ace╚Ötia este Florin Cujb─â, antrenorul care lucreaz─â intens cu Inna ╚Öi Andreea Raicu. El a lansat recent un program inedit, dedicat celor care vor s─â fie ├«n form─â, dar ╚Öi s─ân─âto╚Öi. Iat─â cele mai importante sfaturi de la specialist!

image
Florin Cujbă și Malvina Cservenschi. Foto: Instagram

Pe la sala lui Florin Cujb─â, Master Trainer Fitness cu 16 ani de judo la activ, au trecut ╚Öi ├«nc─â mai trec Inna, Andreea Raicu, Malvina Cservenschi, Ramona P─âun, Jorge, Minelli (Luisa Ionela Luca), Raluka ╚Öi multe alte vedete, pentru care imaginea ╚Öi s─ân─âtatea conteaz─â.  

Ceea ce vedem acum nu e u╚Öor, dar nici imposibil. Circuitul intens propus azi de Florin Cujb─â, pe pagina sa de Instagram, con╚Ťine exerci╚Ťii pe care le realizezi cu greutatea propriului corp, f─âr─â s─â ai nevoie de alte accesorii, ci doar de o saltea ╚Öi de un echipament corect. ╚śi de antrenament! Antrenorul s-a filmat ├«n timp ce lucreaz─â, pentru o mai bun─â exemplificare, astfel c─â urm─âritorii lui nu au nimic altdeva de f─âcut dec├ót s─â apese "play" ╚Öi s─â treac─â la treab─â.

Circuitul lui Florin Cujb─â, cu care arzi 735 kilocalorii

"Dragilor, azi am ars 735 kilocalorii! Iat─â ce trebuie s─â face╚Ťi", a scris Florin Cujb─â, pe Instagram, ├«n dreptul imaginilor video. Trebuie s─â face╚Ťi c├óte 5 serii din exerci╚Ťiile enumerate mai jos

5 serii a câte:

  • 40 jumping jacks (s─ârituri pe loc)
  • 20 air squats (genuflexiunilor aeriene)
  • 20/20 reverse lunges (fand─âri cu pas ├«n spate)
  • 20 push-ups (flot─âri)
  • 20 crunch (abdomene scurte)
  • 40 flutter kicks (lovituri de fluturare)
  • 20 burpees (mix ├«ntre genuflexiuni, flot─âri ╚Öi abdomene)

Motivat de efectele pandemiei asupra s─ân─ât─â╚Ťii noatre, dar ╚Öi de statisticile care nu ne fac deloc cinste, Florin Cujb─â a lansat pe 25 ianuarie un program inedit ├«n Rom├ónia, adresat persoanelor de toate v├órstele ╚Öi care ofer─â cinci componente principale: evaluare postural─â, recuperare medical─â (kinetoterapie, fizioterapie, osteopatie, electroterapie, terapia Yumeiho, adic─â o terapie tradi╚Ťional─â japonez─â pentru redresarea posturii, a simetriei ╚Öi libert─â╚Ťii de mi╚Öcare a corpului), nutri╚Ťie, fitness ╚Öi proceduri de relaxare muscular─â.

FLORIN CUJB─é: ÔÇ×ROM├éNII ALEG TRATAMENTUL, NU PREVEN╚ÜIAÔÇŁ

Florin Cujb─â explic─â etapele pe care le include programul de la centru s─âu, ├«n care a investit to╚Ťi cei 18 ani de experien╚Ť─â ├«n domeniul sportului, dar ╚Öi peste 20o.000 de euro. ÔÇ×Cei care doresc s─â fac─â o schimbare de lung─â durat─â ╚Öi se vor ├«nscrie, vor trece prin mai multe etape: ├«ncepem cu evaluarea postural─â ├«n care identific─âm dezechilibre musculare existente, deficiente de postura (cifoz─â, scolioz─â, lordoz─â), recuperarea ╚Öi corectarea acestora, ├«n asociere cu un plan de nutri╚Ťie personalizat, continuat cu fitness. Urm├ónd acest parcurs, rezultatele sunt vizibile ╚Öi sustenabile. Pentru c─â nu vorbim doar de efort fizic, vorbind de o schimbare complet─â ╚Öi profund─â a stilului de via╚Ť─â ╚Öi a organismului, ├«n pa╚Öi trepta╚Ťi, corec╚Ťi ╚Öi u╚Öor de integratÔÇŁ, explic─â Florin, pentru Click!  

image
Antrenorul Florin Cujb─â ╚Öi medicul nutri╚Ťionist Gabriela Niculae

La centrul s─âu de sport, s─ân─âtate ╚Öi nutri╚Ťie, Florin Cujb─â lucreaz─â cu o echip─â de speciali╚Öti, printre care ╚Öi consultantul nutri╚Ťionist, educator perinatal ╚Öi master trainer la cursuri de nutri╚Ťie, Gabriela Niculae. ÔÇ×M-am al─âturat programului mai ales pentru c─â ├«mp─ârt─â╚Öesc acelea╚Öi principii profesionale cu Florin: de concept integrativ, din care nutri╚Ťia nu poate lipsi ╚Öi de analiz─â riguroas─â p├ón─â la ├«nceperea unui plan de ac╚Ťiune la baza c─âruia st─â, ├«n primul r├ónd, s─ân─âtatea persoanei. Urmat─â apoi de celelalte obiective ale pacientuluiÔÇŁ, precizeaz─â Gabriela Niculae. 

51% dintre rom├óni nu se implic─â niciodat─â ├«n activit─â╚Ťi fizice

Potrivit Eurobametrului Comisiei Europene, publicat ├«n 2018, Rom├ónia ocup─â locul 2 ├«n Europa la capitolul sedentarism. Raportul citat indic─â faptul c─â 51% dintre rom├óni nu se implic─â niciodat─â ├«n activit─â╚Ťi fizice, sedentarismul venind la pachet cu apari╚Ťia bolilor cardiovasculare, obezitate, diabet, probleme ale posturii, dureri articulare ├«n zona coloanei vertebrale.  De asemenea, ├«n 2018, Rom├ónia ocupa ultimul loc din Europa la cheltuielile per locuitor pentru preven╚Ťie ├«n s─ân─âtate, cu doar 8 euro/persoan─â, fa╚Ť─â de media Uniunii Europene, de 82 euro/locuitor.

stanga
dreapta
florin cijba andreea raicu (1) jpg
florin cijba andreea raicu (4) jpg
florin cujba malvina (2) jpg
florin cujba ramona paun jpg
florin cijba andreea raicu (2) jpg
florin cijba inna jpg
florin cujba malvina (1) jpg
florin cijba andreea raicu (3) jpg

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg