Ramona Paun de la Pro TV, logodită cu nepotul lui George Mihăiţă. «Nunta va veni curând»

Ultima actualizare:
Ramona Păun este o admiratoarea a actorului George Mihăiță
Ramona Păun este o admiratoarea a actorului George Mihăiță

Ramona Păun (34 de ani), fermecătoarea prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro TV, trăieşte de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu nepotul îndrăgitului actor George Mihăiţă. Despre planurile lor de căsătorie, dar şi despre provocările profesionale de anul acesta, Ramona a povestit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!

  • Click!: Prezinţi ştirile sportive, dar am vrea să ştim dacă tu faci sport şi ce anume practici?

Ramona Păun: Încerc să-mi fac timp şi pentru sport. Dintre toate, cel mai mult îmi place să joc tenis. E o formă foarte eficientă prin care reuşesc să mă deconectez. La tenis, pur şi simplu îmi golesc mintea, deşi fizic, tenisul e destul de solicitant. Merg la sală şi, când vremea permite, mă plimb cu bicicleta. În primele două luni de Pro TV, în care am prezentat doar ştirile de dimineaţă, mergeam la 5 dimineaţă doar cu bicicleta spre muncă. Iar în dimineaţa primului jurnal, am ajuns udă leoarcă, pentru că m-a prins o furtună pe drum şi jumătate de oră am pedalat pe o ploaie torenţială cu tunete şi fulgere.  

  • Ce evenimente sportive majore aştepţi anul acesta şi cum te pregăteşti?

Ce aşteaptă toată România: UEFA EURO 2020, care se joacă în premieră în ţara noastră, unde sperăm să fie şi naţionala României prezentă! Pentru început, ne pregătim de barajul cu Islanda, pe care Pro TV îl va transmite pe 26 martie. Şi, pentru că sunt fan tenis, evident că nu ratez nici turneele de Grand Slam, unde le ţin pumnii Simonei Halep şi lui Nadal.

  • Cum ai ajuns să prezinţi sport la Pro TV? Ce ai făcut înainte şi unde?

Povestea mea în televiziune a început încă din primul an de facultate. Mai întâi, la o televiziune locală din Sibiu, apoi, din anul doi de facultate, am mers la un casting la staţia locală Pro TV Sibiu şi am avut norocul să fiu aleasă pentru postul de reporter şi corespondent al Ştirilor Pro TV. Imediat după ce am terminat facultatea, în 2008, am primit propunerea să mă transfer la Bucureşti, la postul de sport al Pro-ului, Sport.ro, unde am prezentat până în 2014. Apoi, din 2015, am devenit prezentatorul Ştirilor din Sport la Pro TV. 

  • Consideri că sportul este mai mult pentru bărbaţi?

A fost o vreme în care sportul era dominat de bărbaţi, dar ne-am convins cu toţii că e un domeniu în care şi femeile sunt excepţionale! Femeile reuşesc performanţe uluitoare şi sportul e un teritoriu care li se potriveşte mănuşă, pentru că sportivele sunt luptătoare, capabile de mari sacrificii, ambiţioase şi disciplinate. 

  • Ştim că în viaţa ta exista o persoană specială. Cine e el şi ce legătură are cu celebrul actor George Mihăiţă? Cum v-aţi cunoscut?

Cosmin se numeşte logodnicul meu şi suntem împreună de 9 ani. E acea jumătate care se potriveşte perfect sufletului şi personalităţii mele. Tot sportul a fost cel care ne-a adus împreună. Am fost colegi o perioadă la Sport.ro, acolo unde ne-am descoperit treptat unul pe celălalt şi am ştiut, la un moment dat, că nu mai vrem să fim doar colegi. Cosmin este nepotul actorului George Mihăiţă, un om cu totul special, la care eu ţin foarte mult. 

Ramona și Cosmin sunt împreună de nouă ani
Ramona și Cosmin sunt împreună de nouă ani
  • Câţi copii îţi doreşti? Pe când nunta?

Mi-aş dori să fiu mama unei fetiţe şi a unui băieţel, dar o să fiu foarte fericită şi dacă vor ieşi altfel calculele (zâmbeşte). Ador copiii şi cred că abia atunci o să mă simt cu adevărat împlinită, dincolo de orice reuşite profesionale sau de altă natură. Nunta va veni în curând, suntem în etapa în care adunăm informaţii pentru ziua cea mare. 

Corina Caragea (stânga) și Ramona Păun (dreapta) sunt bune prietene
Corina Caragea (stânga) și Ramona Păun (dreapta) sunt bune prietene
  • Ce faci în timpul liber?

Nu atât de multe pe cât mi-aş dori. Merg la film sau am câte o sesiune de Netflix acasă. Mă văd cu prietenii, merg la teatru, mai fac câte un city break prin Europa sau descopăr locuri minunate din România, gătesc, fac sport, merg la cursuri la care îmi dezvolt pasiunea pentru design-ul vestimentar. 

  • Cu cine te înţelegi cel mai bine dintre colegele de la PRO TV?

Am foarte mulţi colegi în preajma cărora mă simt foarte bine şi care îmi sunt foarte dragi. Însă cu Corina Caragea petrec cel mai mult timp. Nu mai reuşim să mergem în vacanţe împreună de când împărţim acelaşi program, dar câte un weekend prin România tot mai bifăm din când în când. 


    Corina Caragea (stânga) și Ramona Păun (dreapta) sunt bune prietenefoto: arhivă personală
Corina Caragea (stânga) și Ramona Păun (dreapta) sunt bune prietenefoto: arhivă personală
  • Ce ţi-ai propus la început de an pentru 2020?

Să mai temperez puţin ritmul obositor pe care am fost obişnuită să mi-l impun până acum. Sunt o perfecţionistă şi asta m-a extenuat de multe ori. Pentru început, o să mă apuc în curând de cursurile de înot, căci n-am învăţat să înot până la vârsta asta şi ar cam fi cazul. 

  • Dacă nu ai fi prezentat ştiri sportive, ce ţi-ar fi plăcut să faci? Să joci într-un serial, să cânţi? Să dansezi?

Tot ce ai enumerat, plus multe altele. Latura asta artistică m-a atras încă din copilărie, dar n-am mai apucat s-o dezvolt, căci destinul mi-a pregătit altceva. Fie că pictam ore în şir, mă înregistram cântând sau inventam coregrafii cu colegele de clasă, partea artistică era mai mereu prezentă în anii copilăriei, dar m-am îndepărtat de ea pe nesimţite. 

  • Cu ce vedetă ai face schimb de vieţi pentru o zi?

Cu campionul din Formula 1, Lewis Hamilton, să simt adrenalina de pe circuit.

Citește și:

Pasiunea care o ţine trează nopţile pe Ramona Păun de la Pro Tv

Ce bolid de fiţe şi-a luat Corina Caragea din salariul de la PRO TV. Prezintă ştiri de 14 ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net