Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Ce a fost nevoită să poarte tot concediul

Ultima actualizare:

Plecată în Grecia, Andreea Raicu a fost afectată din plin de haosul din aeroporturi. Frumoasei vedete i s-a rătăcit bagajul, astfel că toată vacanța a fost nevoită să improvizeze. Singurul ei noroc a fost faptul că a avut un pic de inspirație înainte să plece. Totodată, Andreea are și un sfat important după ce a văzut partea plină a paharului.

Vedeta a rămas fără bagaj în vacanță. Foto: Instagram/Andreea Raicu
Vedeta a rămas fără bagaj în vacanță. Foto: Instagram/Andreea Raicu

Deși a postat câteva fotografii incendiare din insula Creta, îndrăgita vedetă pare că n-a avut la dispoziție o vestimentație prea variată. „E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de bagaj. Am scris acest mesaj pentru cei care pleacă în vacanță în perioada asta”, a transmis Andreea, făcând referire la problemele actuale legate de călătoriile cu avionul.

E foarte interesant! Află: Cât costă o noapte în camera Andreei Raicu? Vedeta e în Greci

„Din cauza nebuniei din aeroporturi, m-am gândit să îmi iau un bagaj de mână ceea ce a stârnit hohote de râs din partea prietenilor mei pentru că eu obișnuiesc să “travel light”. (...) Mi-am luat lucrurile esențiale în cazul în care îmi întarzie bagajul o zi”, a transmis Andreea Raicu pe contul ei de Instagram.

Credem că ți-ar plăcea și: Vedete sexy, de peste 40 de ani, din România. Se întrec în poze provocatoare!

Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Cum arată toată vestimenția pentru concediu

Din fericire, în vacanța din Grecia nu prea ai nevoie de multe haine. Acest lucru l-a descoperit și Andreea Raicu, care a ținut să precizeze că a realizat cât de puține lucruri ne sunt necesare în viață.

Andreea Raicu nu e inclusă în această categorie! Vezi Lista celor mai scunde vedete din România. Irina Rimes e mai mică decât Adi Minune?

„Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână cu câteva haine și creme. Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie. We can adapt to anything!”, a transmis Andreea.

Andreea Raicu și-a pierdut hainele în vacanță! Cel mai mult i-a lipsit o rochie

Rochia care i-a lipsit cel mai mult Andreei. Foto: Instagram/Andreea Raicu
Rochia care i-a lipsit cel mai mult Andreei. Foto: Instagram/Andreea Raicu

Cel mai mult pare să-i fi lipsit o rochie albă superbă. „Mi-ar fi plăcut să o port în vacanță. Poate mă așteaptă acasă la întoarcere”, a scris Andreea Raicu. Totodată, vedeta a explicat și care sunt avantajele unei excursii în care și-a pierdut bagajul.

„În rest, numai părți bune: mă hotărăsc foarte repede cu ce mă îmbrac, e super ordine în cameră, plus că bagajul îl voi face în 5 minute la plecare!”, a glumit Andreea pe rețeaua de socializare.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png