Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Ce a fost nevoită să poarte tot concediul

Ultima actualizare:

Plecată în Grecia, Andreea Raicu a fost afectată din plin de haosul din aeroporturi. Frumoasei vedete i s-a rătăcit bagajul, astfel că toată vacanța a fost nevoită să improvizeze. Singurul ei noroc a fost faptul că a avut un pic de inspirație înainte să plece. Totodată, Andreea are și un sfat important după ce a văzut partea plină a paharului.

Vedeta a rămas fără bagaj în vacanță. Foto: Instagram/Andreea Raicu
Vedeta a rămas fără bagaj în vacanță. Foto: Instagram/Andreea Raicu

Deși a postat câteva fotografii incendiare din insula Creta, îndrăgita vedetă pare că n-a avut la dispoziție o vestimentație prea variată. „E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de bagaj. Am scris acest mesaj pentru cei care pleacă în vacanță în perioada asta”, a transmis Andreea, făcând referire la problemele actuale legate de călătoriile cu avionul.

E foarte interesant! Află: Cât costă o noapte în camera Andreei Raicu? Vedeta e în Greci

„Din cauza nebuniei din aeroporturi, m-am gândit să îmi iau un bagaj de mână ceea ce a stârnit hohote de râs din partea prietenilor mei pentru că eu obișnuiesc să “travel light”. (...) Mi-am luat lucrurile esențiale în cazul în care îmi întarzie bagajul o zi”, a transmis Andreea Raicu pe contul ei de Instagram.

Credem că ți-ar plăcea și: Vedete sexy, de peste 40 de ani, din România. Se întrec în poze provocatoare!

Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Cum arată toată vestimenția pentru concediu

Din fericire, în vacanța din Grecia nu prea ai nevoie de multe haine. Acest lucru l-a descoperit și Andreea Raicu, care a ținut să precizeze că a realizat cât de puține lucruri ne sunt necesare în viață.

Andreea Raicu nu e inclusă în această categorie! Vezi Lista celor mai scunde vedete din România. Irina Rimes e mai mică decât Adi Minune?

„Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână cu câteva haine și creme. Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie. We can adapt to anything!”, a transmis Andreea.

Andreea Raicu și-a pierdut hainele în vacanță! Cel mai mult i-a lipsit o rochie

Rochia care i-a lipsit cel mai mult Andreei. Foto: Instagram/Andreea Raicu
Rochia care i-a lipsit cel mai mult Andreei. Foto: Instagram/Andreea Raicu

Cel mai mult pare să-i fi lipsit o rochie albă superbă. „Mi-ar fi plăcut să o port în vacanță. Poate mă așteaptă acasă la întoarcere”, a scris Andreea Raicu. Totodată, vedeta a explicat și care sunt avantajele unei excursii în care și-a pierdut bagajul.

„În rest, numai părți bune: mă hotărăsc foarte repede cu ce mă îmbrac, e super ordine în cameră, plus că bagajul îl voi face în 5 minute la plecare!”, a glumit Andreea pe rețeaua de socializare.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net