Lista celor mai scunde vedete din România. Irina Rimes e mai mică decât Adi Minune?

Ultima actualizare:

Pe lista celor mai scunde vedete din România se regăsesc unele dintre cele mai îndrăgite personaje din spațiul monden. O să fii surprins când vei afla ce înâlțime au câteva dintre cele mai frumoase staruri din țara noastră, dar și doi reprezentanți de marcă ai sexului masculin.

Lista celor mai scunde vedete din România
Lista celor mai scunde vedete din România

Le știi de atâta timp și le urmărești cu drag. Majoritatea nu s-au arătat afectate de faptul că nu stau atât de bine la capitolul înâlțime. Dar înainte de a prezenta lista celor mai scunde vedete din România, cred că trebuie să lămurim un aspect important.

Țara noastră nu este chiar la înălțime la acest capitol. Conform unei analize a statisticilor oficiale din 187 de țări, referitoare la înălțimea bărbaților și a femeilor, țara noastră se situează pe la mijlocul clasamentului.

Media bărbaților este 1,74 de cm, adică un pic peste media mondială, dar mai în coada Europei. În schimb, femeile din țara noastră au una dintre cele mai mici medii de pe bătrânul continent (1,62 cm). Fetele din Letonia domină topul cu o medie 1,70 de cm, în timp ce media mondială este de 1,61 cm. Să întoarcem, totuși, la vedetele noastre și să vedem pe cine găsim în top.

Andreea Antonescu

În topul celor mai scunde vedete din România se află cântăreața Andreea Antonescu, care măsoară 1,53 cm. Ea s-a arătat timorată în tinerețe, în legătură cu acest aspect. Nu are, însă, niciun motiv să o facă.

Citește și Acum mămici, în trecut goale în Playboy: sânii Andreei Antonescu au costat cel mai mult din istorie

Inna 

Nu mai este un secret pentru mulți că frumoasa Inna este mică de înălțime. Ea măsoară doar 1,58 de cm, dar asta n-a împiedicat-o să aibă o carieră formidabilă.

Vedeta e HOT!  Inna, ce femeie fatală! Pictorial incendiar cu posteriorul la vedere

Nicole Cherry

Nicole Cherry e drăgălașă, iar publicul tânăr o adoră, chiar dacă are doar 1,55 m înălțime. De curând, cântăreața a devenit și mămică.

Vezi și Cât de bine arată Nicole Cherry după ce a născut! Cum a reușit să slăbească

Cele mai scunde vedete din România - Irina Rimes

O dovadă că esențele mari se țin în sticluțe mici este și Irina Rimes. Faptul că este scundă nu o împiedică să fie una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră. Vedeta este un pic mai mică chiar și decât Adi Minune, care se spune că are 1,50 de cm.

Elena Gheorghe

Una dintre cele mai frumoase vedete din România prinde această listă. Elena Gheorghe are 1,60 cm. Cântăreața se bucură însă de un corp superb și o carieră de invidiat.

Cât de frumoase sunt împreună! Surorile Gheorghe, apariție de Hollywood, alături de mama lor! „Prima dată în formulă de 3 la un eveniment”

Alte 3 vedete din România care intră în top. Ridicăm ștacheta la 1,60

Cea mai cunoscută prezentatoare din România intră în top. Andreea Esca măsoară 1,62 m și chiar se bucură de acest lucru. ”Avantajul de a avea 1.60 m este că pot să ies cu gașca Alexiei fără să bat la ochi….E din puţul gândirii”, a spus Andreea Esca, amuzată, pe contul ei de Instagram.

Cântăreața e foarte sexy! Ce abdomen are Ruby! Ce sacrificii face pentru a avea un trup de zeiță?

Micuțe de înălțime sunt și Ruby și Andra, ambele măsurând 1,64 cm. Prezentatoarea Andreea Mantea intră și ea pe listă, având o înălțime de doar 1,56 cm.

Lista celor mai scunde vedete din România include și câțiva bărbați

Doi bărbați prind această listă. Despre Marius Moga se spune că ar avea 1,71 de cm. În timpul relației cu Iulia Vântur, înâlțimea artistului a fost adus mereu în discuție, în condițiile în care fosta prezentatoare de la Pro TV se apropie de pragul de 1,80 cm... și mai poartă și tocuri. 

Diferența de înălțime nu are niciun cuvânt de spus într-o poveste de dragoste. Dovada clară este și relația dintre Alex Velea și frumoasa Antonia.

Vezi și Cum se înțelege Antonia cu părinții lui Alex Velea? Vedeta oferă detalii despre nuntă

Pe cei doi cântăreți îi despart doar 8 centimetri. Antonia are 1,78, în timp ce Alex are 1,70 de cm.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net