Surorile Gheorghe, apariție de Hollywood, alături de mama lor! „Prima dată în formulă de 3 la un eveniment”

Ultima actualizare:

Elena Gheorghe și Ana Pîrvulescu sunt considerate de mulți cele mai frumoase surori din showbiz-ul românesc. Cele două fete au demonstrat din nou acest lucru la un eveniment fastuos organizat la Palatul Regal, unde au apărut alături de mama lor.

Nu degeaba se spune că frumusețea şi talentul se moştenesc în familie. Surorile Gheorghe au atras toate privirile la „Gala Femeilor Remarcabile”, eveniment care a avut loc la Palatul Regal din București.

Elena Gheorghe a purtat o rochie neagră, crăpată pe picior și decupată în zona bustului. De altfel, îndrăgita cântăreața a publicat un și un clip răvășitor pe contul ei de Instagram. Fanii artistei au reacționat imediat, postarea strângând 10.000 de aprecieri.

Sora Elenei, simpatica Ana Pîrvulescu, nu s-a lăsat mai prejos. Ea vrut să împărtășească un moment special de familie. La gală a participat și mama lor, Mărioara Man Gheorghe, iar Ana a ținut să prezize că aceasta a fost pentru prima oară când celei trei femei de succes au participat împreună la un eveniment.

Surorile Gheorghe, apariție sclipitoare la o gală organizată în București

Surorile Gheorghe, alături de mama lor, la o gală din București. Foto: Instagram/Ana Pîrvulescu
Surorile Gheorghe, alături de mama lor, la o gală din București. Foto: Instagram/Ana Pîrvulescu

Se remarcă în fotografie și Mărioara Man Gheorghe, cântăreața de muzică populară și mama surorilor Gheorghe. Aceasta reușește să arate senzațional la vârsta ei, deși solista a trecut de vârsta de 62 de ani.

„Pentru prima data in formula de 3 la un eveniment. Și asta pentru ca suntem femeile remarcabile din familia Gheorghe”, a scris Ana Pîrvulescu pe contul ei de Instagram.

Totodată, aceasta a precizat că sala tronului de la Palatul Regal a fost neîncăpătoare la petrecerea organizată marți seară. „Gala Femeilor Remarcabile” a fost cel mai frumos eveniment al anului, susține sora mai mică a Elenei Gheorghe.

Surorile Gheorghe au o relație specială

Pe lângă că sunt frumoase, Elena și Ana au o relație demnă de invidiat. Mai rar găsești două surori care se înțeleg atât de bine. Ele seamănă ca două picături de apă atât din punct de vedere al eleganței, cât și al principilor de viață.

Elena Gheorghe va împlini în curând 37 de ani, fiind mai mare cu 11 luni decât sora ei. Ambele au doi copii şi sunt căsătorite. Elena Gheorghe este de peste 17 ani într-o relaţie cu Cornel Ene, în timp ce Ana are o relaţie, de mai bine de zece ani, cu fotbalistul Paul Pîrvulescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net