Mama Elenei Gheorghe, poveste de viaţă impresionantă: «Socrii nu m-au acceptat prima dată»

Ultima actualizare:

Spectacol de poveste făcut de mama Elenei Gheorghe pe scena Sălii Radio. Marioara Man a serbat 40 de ani de carieră, iar duminică (22 mai), împlinește 62 de ani. Are 38 de ani de căsnicie, trei copii superbi, cinci nepoți și este o doză de energie. 

cub marioara man gheorghe png

Toată lumea o știe pe mama Elenei Gheorghe. Este o solistă de muzică populară apreciată, o doamnă cochetă, profesoară și soție de preot. 

Pe data de 15 mai, la Sala Radio, a avut loc concertul aniversar de 40 de ani de carieră a Marioarei Man, unde i-au fost alături prieteni din breasla muzicală, dar și Elena, fiica ei, alături de care a cântat. 

"Am fost invitată de Radiodifuziunea Română pentru a susține un spectacol aniversar, intitulat "Ce mi-i drag mie pe lume",  prin care am serbat 40 de ani de cântec. Gheorghe Turda, Gheorghe Roșoga, Gheorghita Nicolae, Raluca Diaconu (sora lui Theo Rose), Polina Ghoerghe, Daniel Trifu și Grupul Mlădițe Ilfovene au cântat alături de mine.  A filmat televiziunea Favorit și au prezentat Miruna Ionescu și Georgel Nucă", ne-a povestit mama Elenei Gheorghe.

Socrii nu au acceptat-o din prima, pentru că nu e machedoancă

A fost în mare vervă, aplaudată intens de spectatori. Doamna Marioara Man este mereu o doză de energie, un zâmbet, deși viața ei nu a fost mereu roz. Este căsătorită de 38 de ani cu soțul ei, care slujește în parohia din Clinceni. 

"În viață trebuie să fii vesel, să te bucuri, să nu te vaiți chiar dacă ai probleme pentru ca tot tu ți le rezolvi, nimeni altcineva. Secretul căsniciei este dragostea și respectul reciproc. Este important să știi să ierți, să iubești mult, să îl înțelegi pe cel de lângă tine atunci când este supărat sau fericit, să îi zâmbești când intră pe ușă. Dar cel mai important este să iubesti.

Eu și părintele suntem căsătoriți în 1984. Am făcut nunta pe 11 noiembrie. A fost o zi atât de deosebită, cald, frumos, am făcut-o în Ardeal, în satul meu. Părinții lui nu m-au vrut pentru că el este machedon și voiau tot o machedoancă pentru el. M-au acceptat între timp, după ce am născut copiii. În ziua în care m-au acceptat, eu le-am sărutat mâna și i-am iertat.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Ce ritual de frumusețe are Mărioara Man Gheorghe, mama Elenei Gheorghe? Meniul cu care a slăbit 6 kg

Nu știu dacă acceptarea a fost sută la sută, cu toată inima, însă a fost important cum m-am înțeles eu cu omul meu. A trebuit să fiu și mama, și preoteasă, și profesor, dar și vecină, pentru că oamenii vin la tine și trebuie să îi ajuți dacă este cazul. Nu am avut o viață ușoară, dar pot sa spun ca am fost bucuroasă, fericită pentru că aşa a fost felul meu", ne-a povestit Marioara Man.

Elena şi Ana Gheorghe au grijă ca mama lor să fie mereu la modă

Marioara Man este o femeie cochetă. Atunci când nu poartă costumul popular, mama Elenei îmbracă rochițe colorate, ținute chic. 

"Sunt cochetă pentru că fetele mele îmi spun că trebuie să fiu modernă. Ani si Elena mă sună și mă întreabă dacă îmi place ceva. Mereu îmi aduc rochițe și haine colorate și le port cu același drag cu care port și costumul popular. Îmi place să am grijă de mine, să mă machiez, să mă îmbrac frumos", a mai spus artista. 

Citeşte şi: Care-i mama, care-i fiica? Elena Gheorghe, mândră de mama ei

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net